صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۳۷۵
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۰

استاندار یزد از قصه و قصه‌گویی به عنوان یکی از راه‌های تبلیغ مبانی فرهنگی یاد کرد و گفت: ترویج قصه‌گویی، نیازمند تقویت ارتباط مدارس با کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان در شهرستان‌ها است.

به گزارش ایکنا از یزد، محمدرضا بابایی، استاندار یزد، 27 بهمن‌ماه در آیین آغاز مرحله پایانی بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در تالار مرکزی شهر یزد، برگزاری جشنواره بین المللی قصه‌گویی را اقدام فرهنگی ارزنده از سوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برشمرد و گفت: قصه و قصه گویی یکی از راه‌های ترویج مبانی فرهنگی ایران است.
 
وی با بیان اینکه انسان‌ها باید از سنین کودکی با کتاب و قصه خوانی مأنوس شوند، اظهار کرد: در سال‌های پیش از انقلاب طیف متنوعی از فعالیت‌های فرهنگی در کتابخانه‌های کودک و پس از انقلاب در قالب کانون پرورش فکری کودک و نوجوان انجام شده است.
 
بابایی با بیان اینکه می‌توان با استفاده از قالب قصه و قصه گویی مطالب دشوار و پیچیده را به صورت لطیف و ظریف بیان کرد افزود: انسان‌ در طول تاریخ همنشین قصه‌ها بوده و همواره با قصه و داستان زندگی کرده‌ است.
 
وی اثرگذاری قصه‌های کوتاه را بیشتر از یک سخنرانی طولانی دانست و تصریح کرد: خداوند متعال نیز در قرآن کریم می‌فرماید «ای پیامبر ما بهترین قصه‌ها و داستان‌ها را در کتاب آسمانی قرآن برای درس گرفتن مؤمنان آورده‌ایم.»
 
استاندار یزد با بیان اینکه قصه‌های قرآنی حاوی نکات اخلاقی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و حتی اقتصادی است، بیان کرد: به طور کلی برخی داستان‌ها مجموعه‌ای از مطالب ارزشمند است که به مخاطب ابلاغ می‌شود.
 
‏بابایی در بخش پایانی سخنان خود گفت: تقویت ارتباط مدارس شهرستان‌ها با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در راستای ترویج قصه‌گویی از مهمترین برنامه‌های استان در این حوزه است.
انتهای پیام