صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۴۱۰
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۶

مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: در ماه رمضان سال گذشته ۸۰ هزار گلستانی در طرح ملی زندگی با آیه‌ها شرکت کردند.

به گزارش ایکنا از گلستان، دیدار حجت‌الاسلام عباسعلی گرزین مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان و معاونین با رسول شکری‌نیا مدیرکل به همراه معاونین صدا و سیمای گلستان با عنوان نشست تبیینی نهضت زندگی با آیه‌ها با محوریت نقش رسانه امروز،‌۲۷ بهمن با هدف بررسی اقدامات رسانه‌ای نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در ماه رمضان و تقدیر از همکاری‌ها و هماهنگی مؤثر برای اجرای بهتر این طرح در سال جاری برگزار شد.

حجت‌الاسلام گرزین، مدیر کل تبلیغات گلستان بیان کرد: در ماه رمضان سال گذشته، بیش از ۸۰ هزار گلستانی در مسابقات ملی زندگی با آیه‌ها شرکت کردند و برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی متعددی در استان گلستان، برای ترویج مفاهیم قرآنی تولید شد که گلستان در جایگاه دوم از حیث نسبت مشارکت قرار گرفت، همکاری صدا و سیما در پخش برنامه‌های افطار و سحر با محوریت آیات منتخب، نقش کلیدی در جلب مشارکت عمومی داشت.

 مدیر کل تبلیغات اسلامی گلستان افزود: در ماه مبارک رمضان امسال نیز شعار«امت پیروز» به عنوان محور اصلی این فعالیت‌ها انتخاب شده که در این دیدار با تأکيد بر نقش رسانه به تبیین آیات برای زندگی مردم، برنامه‌هایی شامل تولید محتوای قرآنی و تدبر محور با همکاری صدا و سیما طراحی و برنامه‌ریزی شد‌.

انتهای پیام