صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۶۹۴
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷
معاون سیاسی و اجتماعی استاندارآذربایجان شرقی:

مرتضی محمدزاده، با بیان اینکه در ماموریت‌های آموزش دانشگاهی به‌جای اینکه صرفا دنبال افزایش سواد باشیم باید به دنبال توانمندسازی و مهارت‌افزایی نسل جوان در حوزه‌های مختلف از توانمندسازی شغلی تا توانمندسازی اندیشه‌ورزی باشیم، گفت: نیازمند بازتعریف ماموریت‌های نظام آموزشی دانشگاهی هستیم.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی استانداری، مرتضی محمدزاده، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجان‌شرقی، روز گذشته، 28 بهمن‌ماه، در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه پیام‌نور استان،  با بیان اینکه در ماموریت‌های آموزش دانشگاهی به‌جای اینکه صرفا دنبال افزایش سواد باشیم باید به دنبال توانمندسازی و مهارت‌افزایی نسل جوان در حوزه‌های مختلف از توانمندسازی شغلی تا توانمندسازی اندیشه‌ورزی باشیم، گفت: نیازمند بازتعریف ماموریت‌های نظام آموزشی دانشگاهی هستیم. 

وی با بیان اینکه ما در یک دوران گذار هستیم و این گذار، نمودهای مختلف دارد و بخش ملموس آن گذار نسلی است، گفت: جنبه دیگر این گذار، در حوزه علمی و دانشگاهی است به‌طوری که ما

محمدزاده با تاکید بر لزوم بازتعریف نظام علمی و دانشگاهی بیان کرد: در وضعیت موجود آن‌چه نیازمند بازتعریف است کیفیت‌بخشی به نظام آموزشی است که باید در این قالب، برای توانمندسازی و مهارت‌آموزی جمعیت جوان کشور تلاش کنیم.

معاون استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: در قالب این تغییر می‌توانیم مهارت‌های خردورزی و اندیشه‌ورزی را به نسل جدید انتقال دهیم و در سایه راهکارهای خلاقانه، کیفیت کار را ارتقا دهیم و در چارچوب بازتعریف نظام دانشگاهی، به سوی توسعه مطلوب حرکت کنیم.

وی با تاکید بر نشاط، سرزندگی و پویایی فرهنگی، اجتماعی و سیاسی دانشگاه ها، گفت: این هدف با میدان دادن هر چه بیشتر به تشکل‌های دانشجویی امکان‌پذیر خواهد شد، پس نباید از تعدد و تکثر تشکل و دامنه فعالیت آن‌ها نگرانی داشته باشیم.

در این مراسم از خدمات میکائیل جمال‌پور قدردانی و علیرضا تمیزی به عنوان رئیس دانشگاه پیام نور استان معرفی شد.

انتهای پیام