صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۶۹۲۷
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹

معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد با اشاره به آغاز آزمون‌های مرحله دوم مسابقه بزرگ کتابخوانی «عطر انتظار» از رقابت سه هزار و ۵۵۳ نفر در سطح این استان خبر داد.

حمید رستگاری، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد در گفت‌وگو با ایکنا، با اشاره به برگزاری آزمون‌های مرحله دوم مسابقه بزرگ کتابخوانی «عطر انتظار» در این استان گفت: آزمون مرحله دوم این مسابقه به صورت حضوری و با حضور برگزیدگان مرحله اول برگزار می‌شود.
 
وی ادامه داد: در همین راستا سه هزار و ۵۵۳ نفر در مرحله اول برگزیده و در مرحله دوم به رقابت با یکدیگر می‌پردازند که از این تعداد دو هزار و ۲۰۱ نفر در مقطع دوره دوم ابتدایی، ۳۹۳ نفر در مقطع متوسطه اول، ۲۱۲ نفر در مقطع متوسطه دوم و ۷۴۷ نفر در بخش فرهنگیان و والدین هستند.
 
رستگاری با اشاره به آغاز مرحله دوم مسابقه عطر انتظار از روز یکشنبه، ۲۸ بهمن ماه گفت: این مسابقه با حضور برگزیدگان مقطع ابتدایی دوره دوم در دو بخش دختران و پسران آغاز و به سوالات از کتاب «پدری مهربان» و متن دعای سلامتی امام زمان(عج) پاسخ دادند. 
 
معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) استان یزد افزود: فرهنگیان و والدین نیز امروز، سه شنبه ۳۰ بهمن ماه از ساعت ۱۶ به رقابت می‌پردازند و به سوالات که از کتاب سراب و همچنین متن زیارت امام زمان(عج) بعد از نماز صبح طراحی شده است، پاسخ خواهند داد. این مسابقه در گروه متوسطه دوره اول از کتاب منجی موعود و متن دعای معرفت و متوسطه دوم از کتاب جهت نما و متن دعای فرج در روز شنبه چهارم اسفندماه دنبال خواهد شد.
 
رستگاری ترویج فرهنگ مهدی و همچنین ترویج فرهنگ کتابخوانی در میان دانش آموزان را از اهداف این مسابقه برشمرد و یادآور شد: یازدهمین دوره مسابقه بزرگ کتابخوانی عطر انتظار با مشارکت بیش از ۱۶ هزار نفر از سطح استان یزد به همت بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان یزد و همچنین اداه کل آموزش وپرورش استان یزد برگزار شد.
انتهای پیام