به گزارش ایکنا از یزد،
حجتالاسلام مهدی دادآفرین، معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان یزد در یادداشتی که در اختیار ایکنای یزد قرار داده، آورده است:
رهبر معظم انقلاب تأکید کردند: «مسئله امروز ما تهدید سختافزاری دشمن نیست بلکه تهدید نرمافرازی است...»، بنابراین یکی از موضوعات کلیدی و مهم و بهروز و دغدغهمند که مطرح کردند تهدیدات نرم افزاری دشمن است که در ادامه فرمودند: «نرمافزاری با هدف دستکاری افکار عمومی، ایجاد اختلاف و تردید افکنی است.»
آنچه که وظیفه را برای جامعه متدینین بهخصوص خواص جامعه بهخصوص حوزویها و منبریها بیشتر میکند، تنظیم و اصلاح اذهان و افکار جامعه و یا به تعبیری رفع گرههای ذهنی جامعه است.
ما برای اینکه بتوانیم در برابر این تهدیدات مقابله کنیم و اثرات این تهدیدات دشمن که در مثابه ویروس است واکسینه کنیم باید دنبال راهکارهایی باشیم که شاخصههای آن:
اولاً: راهکار واقعی باشد نه نگاه صرفاً ارزشی
ثانیاً: قابلیت عملیاتی کردن آن راهکار وجود داشته باشد.
ثالثاً: همه خواص پای این راهکار بیایند و ادبیات واحد را دنبال کنند تا اثرگذاری قطعی و زودهنگام داشته باشد.
اما مواردی که در مسیر تولید محتوا و نوع برخورد و مواجهه با دشمن میتوان توجه کرد از جمله:
- تهدیدات را بشناسیم که راهکار آن این است:
۱) دشمنشناسی و ابعاد آن برای مخاطبین و مردم تفهیم و تبیین شود.
۲) بعد از شناخت دشمن نوع هجمه و موضوع هجمه دشمن را بدانیم و برای مردم تبیین کنیم.
۳) شناخت برنامه دشمن درحوزه هجمه به نوع مخاطب و ابزار حمله او را بدانیم و برنامه ریزی برای تفهیم مردم داشته باشیم که امروز ابزار دشمن رسانه و مخاطب مورد هدف او نوجوان و بانوان است.
- قرارگاه و رصدخانه برای اخبار هجمه گونه دشمن که در قالب شایعه و دروغ پراکنی و ...است در حوزه رسانه شکل بگیرد و برنامه ریزی جهت مقابله انجام شود.
- نگاه مبنایی و موحدانه مردم را درست و اصلاح کنیم که اگر اساس نگاه توحیدی مردم درست شود. درست است هجمه و تهدیدات دشمن کم نمیشود ولی اثر آن دربین مردم می افتد.
- قالبهای مختلف برای گرهگشایی اذهان مردم باید بشناسیم و ورود و برنامه ریزی کنیم.
انتهای پیام