به گزارش ایکنا از قزوین، حجتالاسلام والمسلمین غلامرضا عادل، معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور، در آئین افتتاحیه بزرگترین رویداد قرآنی کشور در استان قزوین که جمعه سوم اسفند در آستان مقدس امامزاده حسین(ع) قزوین برگزار شد، گفت: الحمدالله جامعه ما قرآنی است و امروز در خدمت نوجوانانی هستیم که برگزیدگان دومین جشنواره تلاوتهای تقلیدی هستند.
وی در ادامه اظهار کرد: مرسوم است در هر هنری وقتی بخواهند رشد کنند استاد سرمشقی میدهد تا استعدادها شکوفا شود در این جشنواره نیز همین روند در جهت شکوفایی استعدادهای قرآنی در نظر گرفته شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور خاطرنشان کرد: قرآن را باید بخوانیم و به این موضوع توجه داشته باشیم که قرائت قرآن برای این است که با این کتاب آسمانی آشنا شویم، انس بگیریم و در آن تدبر کنیم.
وی تصریح کرد: قرآن بخوانید تا حلاوت قرآنی که دریافت کردهاید را در جامعه نشر دهید و سالهای سال با قرآن مأنوس باشید.
حجتالاسلام عادل در پایان بیان کرد: پرچم جمهوری اسلامی که پرچم اهل بیت(ع) است با نام قرآن برافراشته شده و امیدواریم در جبهه مقاومت به زودی با محور قرآن بر صهیونیستها غلبه کنیم.
انتهای پیام