صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۷۵۵۶
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۵

نفر دوم مسابقات قرآن طلاب و روحانیون اهل‌سنت کشور در رشته قرائت تحقیق با دعوت از جوانان برای ورورد به انجام هر چه بیشتر فعالیت‌های قرآنی، گفت: برگزاری مسابقات قرآن بهانه است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: مسابقات و محافل قرآنی همه بهانه است تا همه تلاش کنیم که قرآن به متن زندگی ما بیاید و بر این اساس قرآن کتاب زندگی است و باید تلاش کنیم با قرآن زندگی کنیم.

هاشم وحیدیان، نفر دوم مسابقات قرآن طلاب و روحانیون اهل‌سنت کشور در رشته قرائت تحقیق در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به سطح برگزاری مسابقات، اظهار کرد: به لطف خداوند همه ساله در تمامی رده‌های مسابقات قرآن طلاب و روحانیون شرکت داشته‌ام و پای ثابت این مسابقات هستم و اگر بخواهیم مقایسه‌ای داشته باشیم سطح مسابقات نسبت به دوره‌های قبل بالاتر رفته، اما هنوز جای کار دارد.

وی افزود: به برکت مسابقات قرآنی استعداد‌های افراد شناخته می‌شود و همین کشف استعداد‌ها منجر به ورود افراد به جریانات قرآنی، مسابقات، محافل و فعالیت‌های قرآنی خواهد شد که خود زمینه‌ساز خیر برای کشور، خانواده‌ها و مهم‌تر خود فرد خواهد بود.

وحیدیان با اشاره به اینکه جوانان را به راه قرآن دعوت کنیم، گفت: قرآن کلام خداست و هیچ چیز مانند قرآن آرام بخش نیست؛ اگر امروز در جامعه جوانان ما مشکلاتی دارند، طلاق زیاد شده یا حتی مشکلات اقتصادی و اجتماعی داریم همه به دلیل دوری از قرآن است و ما که با قرآن مأنوس هستیم آن را حس می‌کنیم که در قرآن آرامش و برکت هست چرا که قرآن نور است.

نفر دوم مسابقات قرآن طلاب و روحانیون اهل‌سنت کشور در رشته قرائت تحقیق تصریح کرد: بنده به عنوان یک روحانی اگر زن و مردی با یکدیگر اختلاف داشته باشند و با همان اختلافات به ما مراجعه کنند به آنان پیشنهاد می‌کنم که یک هفته با یکدیگر قرآن بخوانند و در اکثریت موارد این اختلافات رفع می‌شود، اینقدر که قرآن تأثیر دارد.

وحیدیان در پایان تصریح کرد: برگزاری مسابقات قرآن بهانه است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: مسابقات و محافل قرآنی همه بهانه است تا همه تلاش کنیم که قرآن به متن زندگی ما بیاید و بر این اساس قرآن کتاب زندگی است و باید تلاش کنیم با قرآن زندگی کنیم و دعا می‌کنیم که جوانان و مسئولانمان هر روز بیشتر به قرآن نزدیک شوند.

انتهای پیام