وی از توسعه 22 برابری صنعت برق کشور طی سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و افزود: البته در کنار توسعه و پیشرفت فناوری صنعت برق، باید بگوییم که در کشورمان در بحث آب و برق، بدمصرف بودهایم.
علیآبادی از عموم مردم خواست تا در بحث آب و برق منطبق با استانداردهای جهانی عمل کنند و سپس گفت: امروز دنیا در آستانه تحول بزرگی است و ما نیز باید همگام با این مسئله خود را با تحولات تطبیق دهیم.
وزیر نیرو بر ضرورت صرفهجویی و مصرف بهینه مصرف آب برای رفع مشکلات صنعت برق تأکید کرد و افزود: در تلاش هستیم مشکلات صنعت برق را در تابستان سال آینده برطرف کنیم.
وی با تأکید بر اینکه با مشترکان بدمصرف مقابله خواهیم داشت، گفت: آب و برق دارای دو وجه تولید و مدیریت مصرف هستند که در موضوع تولید اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
انتهای پیام