صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۷۸۶۵
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
نماینده ولی فقیه در استان همدان:

آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی گفت: این وعده قرآن کریم است که جبهه مقاومت و حزب‌الله قطعا پیروز هستند.

به گزارش ایکنا از همدان، آیت‌الله حبیب‌الله شعبانی موثقی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان، امروز 5 اسفندماه در اجتماع مردمی «لبیک یا نصرالله»، بزرگداشت شهید سید حسن نصرالله و بزرگداشت شهید سعید قهاری سعید که در حسینیه امام خمینی(ره) همدان برگزار شد، اظهار کرد: در قرآن کریم، پیروزی در میدان از آنِ کسانی است که ماندگار هستند.

وی افزود: بعد از واقعه عاشورا بنی‌امیه و یزیدیان که در ظاهر پیروز شده بودند جلسه‌ای تشکیل داده بودند، حضرت زینب(س) وقتی این شرایط را دیدند فرمودند «ببینید قضاوت در تاریخ چگونه خواهد بود»

شعبانی در ادامه گفت: امروز در جنگ میان جبهه مقاومت و دشمنان صهیونیستی، به ظاهر فرماندهان و چندین هزار نفر در غزه شهید شده‌اند اما وقتی از جوانان آزاده دنیا مسلمان و غیرمسلمان بپرسید الگوی شما نخست وزیر رژیم صهیونسیتی است یا یحیی سنوار قطعا شهید یحیی سنوار را نام خواهند برد.

امام جمعه همدان بیان کرد: قرآن کریم به پیامبر(ص) در سوره مجادله می‌فرماید «لَا تَجِدُ قَوْمًا يُؤْمِنُونَ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ يُوَادُّونَ مَنْ حَادَّ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَلَوْ كَانُوا آبَاءَهُمْ أَوْ أَبْنَاءَهُمْ أَوْ إِخْوَانَهُمْ أَوْ عَشِيرَتَهُمْ ۚ أُولَٰئِكَ كَتَبَ فِي قُلُوبِهِمُ الْإِيمَانَ وَأَيَّدَهُمْ بِرُوحٍ مِنْهُ ۖ وَيُدْخِلُهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا ۚ رَضِيَ اللَّهُ عَنْهُمْ وَرَضُوا عَنْهُ ۚ أُولَٰئِكَ حِزْبُ اللَّهِ ۚ أَلَا إِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْمُفْلِحُونَ گروهی را که به خدا و روز قیامت ایمان دارند، نمی‌یابی که با کسانی که با خدا و پیامبرش دشمنی و مخالفت دارند، دوستی برقرار کنند، گرچه پدرانشان یا فرزاندانشان یا برادرانشان یا خویشانشان باشند. اینانند که خدا ایمان را در دل‌هایشان ثابت و پایدار کرده، و به روحی از جانب خود نیرومندشان ساخته، و آنان را به بهشت‌هایی که از زیرِ [درختانِ] آن نهرها جاری است درمی‌آورد، در آنجا جاودانه‌اند، خدا از آنان خشنود است و آنان هم از خدا خشنودند. اینان حزب خدا هستند، آگاه باش که بی تردید حزب خدا همان رستگارانند.» (مجادله/ آیه 22) 

وی در ادامه تصریح کرد:  سید مقاومت را در راه خداوند دیدیم و نتیجه چند دهه ایستادگی بهشت الهی و کسب رضایت خداوند است، قرآن کریم در مورد آنها می‌فرمایند «فَإِنَّ حِزْبَ اللَّهِ هُمُ الْغَالِبُونَ.» (مائده / آیه 56)

نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان همدان در پایان با اشاره به برگزاری بزرگداشت سید حسن نصرالله و شهدای مقاومت، ابراز کرد: در تمامی مساجد همدان همزمان با سراسر کشور  طی امشب بعد از اقامه نماز مغرب و عشا برگزار می‌شود.

انتهای پیام