صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۲۳۹
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۷:۲۴
پیشینه فعالیت‌های قرآنی در اهواز/ 9

نام مرحوم پورسلان، مرحوم کاشی‌ساز، مرحوم محمدزاده در فعالیت‌های قرآنی قبل و استاد سیف‌الله معلمی در بعد از انقلاب اسلامی بسیار پررنگ است.

به گزارش ایکنا از خوزستان، حضور چهره‌های شاخص قرائت، حفظ قرآن و گروه‌های تواشیح شناخته شده در استان خوزستان حاکی از پیشینه‌ غنی فعالیت‌های قرآنی از جمله جلسات قرآن در این استان و به‌ویژه شهر اهواز است. پیشکسوتان این عرصه حرف‌‎های شنیدنی از این تاریخ در دوران قبل از پیروزی انقلاب، اوایل پیروزی و دوران دفاع مقدس برای ما دارند.
 
ایکنای خوزستان به‌مناسبت ماه مبارک رمضان با مهدی دغاغله، مجید سعیداوی و انور دغاغله در این زمینه به گفت‌وگو نشسته است که خروجی آن در ۱۲ ویدئو تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
 
در ادامه سلسله جلسات پیشینه فعالیت‌های قرآنی در اهواز مهدی دغاغله، پیشکسوت و داور بین‌المللی قرآن کریم، گفت: پدرم و مادرم اهل دین و مذهب و تقید و تلاوت قرآن بوده و هستند. بنابراین فضا برای من مناسب بود. با تشویق پدرم در دوران ابتدایی سوره حمد مرحوم عبدالباسط را تمرین می‌کردم و می‌خواندم. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امور تربیتی آموزش و پرورش شروع به فعالیت کرد و من با شرکت در مسابقات قرآن در دوره راهنمایی در اهواز و بعد در استان اول شدم؛ ساسان ضمیرپور رقیب سرسختم بود.
در آن روزها و حال و هوا علاقه من دوچندان شد و به دنبال تلاوت قرآن رفتم. بعد از شرکت در مسابقات و آشنایی با افراد مختلف متوجه شدیم غیر از برنامه‌های سازماندهی شده در آموزش و پرورش، جلسات قرآن در خانه‌ها و مساجد هم وجود داشته است. مرحوم حاج آقاپورسلان و مرحوم محمدزمان کاشی ساز(کاشفی) پدر استاد امیرمحمود کاشفی، جلسات آموزش قرآن در اهواز داشتند. آقای معلمی بعد از انقلاب اسلامی در مسجد جزایری اهواز جلسه پرباری داشت که من شرکت کننده آن بودم.
 از آقای معلمی می‌شنیدیم که فعالیت‌های قرآنی توسط مرحوم محمدزاده در خیابان کاوه در مکتب قرآن انجام می‌شده است و در آن جلسات شهید بهشتی و بقیه اعضای حزب جمهوری اسلامی و شهید مطهری دعوت شده و سخنرانی می‌کردند.
 
 
 
 
 
فیلمبردار: منا صیافی‌زاده
تدوینگر: امين نظری
تهیه شده در گروه چندرسانه‌ای ایکنای خوزستان 
انتهای پیام