صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۳۵۵
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۱
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل خبر داد:

بهروز خلیلی گفت: براساس نقشه راه برنامه‌های سال ۱۴۰۴، توانمندسازی بانوان بر محور مهارت‌آموزی و آموزش بوده و مسیر صدور مجوز‌ها و اعطای تسهیلات برای بانوان کارآفرین تسهیل خواهد شد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، بهروز خلیلی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل روز گذشته، هفتم اسفندماه در بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های زنان استان اردبیل که در محل نمایشگاه دائمی اردبیل برگزار شد، اظهار کرد: در این نمایشگاه ما شاهد آثار و محصولات توسط بیش از ۱۰۰ نفر از بانوان کارآفرین استان هستیم که در ۳۸ غرفه ارائه می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه پتانسیل‌های استان در بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی، صنایع‌دستی و ... دل‌گرم‌کننده است، افزود: در شرایطی که نزدیک به ۵۰ درصد جمعیت آمار استان را بانوان تشکیل می‌دهند، اما در بحث تولید و اشتغال آن‌چنان که باید نقش بانوان پررنگ نبوده و بر همین اساس و تأکید مقام عالی استان در تدوین برنامه‌ها توجه به این قشر از جامعه مورد تأکید جدی قرار گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل گفت: براساس نقشه راه برنامه‌های سال ۱۴۰۴، توانمندسازی بانوان بر محور مهارت‌آموزی و آموزش بوده و مسیر صدور مجوز‌ها و اعطای تسهیلات برای بانوان کارآفرین تسهیل خواهد شد.

خلیلی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت و توانایی بانوان در توسعه استان می‌تواند نقش‌آفرین باشد ادامه داد: در کسب‌وکار‌های خرد و خانگی بانوان توانسته‌اند به‌مراتب موفق‌تر عمل کنند و با فراهم‌کردن زیرساخت‌ها در حمایت از این کارآفرینان، نقش بانوان در رونق اقتصادی و اشتغال‌زایی بیش‌ازپیش موثر خواهد بود.

وی یادآور شد: نمایشگاه توانمندی‌های بانوان استان اردبیل از روز ۷ تا ۱۱ اسفند دایر شده و در این نمایشگاه صرفاً تولیدات بانوان استان عرضه می‌شود.

انتهای پیام