موضوع راهاندازی نرمافزار کاربردی «راه قرآن» یکی دیگر از مباحث مطرح شده در این جلسه بود.
به گفته پورمعین، راه قرآن با هدف ارتقا، توانمندسازی، همافزایی و ایجاد یک بازار مشترکِ کار و فعالیت برای موسسات کمبرخوردار یا کمتوان در حوزه فعالیتهای قرآنی برنامهریزی شده است و وی خواستار شد تا با صلاحدید کارشناسان و تعامل با معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی این اپلیکیشن در نمایشگاه قرآن رونمایی شود.
وی افزود: در این جلسه همچنین در مورد تعامل با ۵۰۰ مرکز خدماتی، درمانی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، صنعتی فعال در بخش خصوصی و دولتی نیز گفتوگو شد. در این بخش مقرر شد موسسه فرهنگی و قرآنی علیین آمادگی خود را برای خدمترسانی به این موسسات اعلام کند. برنامههای مد نظر مؤسسه در وهله اول به صورت جداولی به صنوف، انجمنها، دانشگاهها، مساجد، مدارس و حسینیهها و سپس این برنامهها به دفاتر ائمه جمعه و در ادامه مراکز درمانی، خدماتی، اجتماعی و ... ارائه شود.
مدیرعامل مؤسسه فرهنگی و قرآنی علیین اظهار کرد: در این جلسه همچنین در مورد حضور یا عدم حضور مؤسسه در سی و یکمین دوره نمایشگاه قرآن کریم بحث و تبادل نظر شد و در نهایت مقرر شد، منتظر تعاملات بخش مؤسسات و معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد در مورد میزان حمایت از طرحهای مؤسسات بمانیم، در صورتی که حمایتهای لازم و درخور شأن تدارک دیده شود، غرفه دایر خواهد شد.
در پایان مقرر شد جلسه مربوط به بررسی برنامههای ۱۴۰۴ به صورت آنلاین طی روزهای آینده تشکیل شود.
انتهای پیام