صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۶۹۵
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۳

مسعود پزشکیان در بخش پایانی سفر خود به سه شهرستان جنوب غربی استان تهران با حضور در شهرک صنعتی پرند، از 2 شرکت تولیدی در این مجموعه بازدید کرد.

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، مسعود پزشکیان عصر امروز، پنجشنبه 9 اسفند، در جریان دومین بخش از سفر دولت وفاق ملی به شهرستان‌های استان تهران، با حضور در شهرستان رباط کریم، از شرکت راک، تولیدکننده قفسه‌های فروشگاهی و صنعتی و شرکت نیکان تک ایرانیان، تامین کننده پیچ و مهره مورد نیاز تجهیزات صنایع پتروشیمی، مستقر در شهرک صنعتی پرند بازدید کرد.

شرکت راک یکی از تولیدکنندگان اصلی قفسه‌بندی‌های فروشگاهی و صنعتی است که فعالیت خود را از سال 1380 آغاز کرده و علاوه بر این فعالیت خود را به عرصه ساخت مبلمان و فعالیت‌های دانش‌بنیان نیز توسعه داده است. این شرکت سالانه 15 هزار تن محصول تولید می‌کند و 240 نفر در آن به صورت مستقیم شاغل هستند.

شرکت نیکان تک ایرانیان نیز یکی از تامین‌کنندگان اصلی پیچ و مهره مورد نیاز تجهیزات صنایع پتروشیمی در ایران است و سالانه 4 هزار تن محصول تولید می‌کند و 400 نفر به صورت مستقیم در آن شاغل هستند.

انتهای پیام