صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۸۷۷۷
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۱
امام جمعه گرگان:

امام جمعه گرگان گفت: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر رهبران جبهه مقاومت در بیروت نشان داد مقاومت جریانی زنده و مهارنشدنی است.

به گزارش ایکنا از گلستان،‌ آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی، امام جمعه گرگان امروز دهم اسفند در خطبه های نماز جمعه گرگان اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر رهبران جبهه مقاومت پدیده‌ای عظیم و عجیب بود و نشان داد مقاومت مستحکم‌تر شده است.

 نماینده ولی‌فقیه در گلستان افزود: غربی‌ها و آمریکایی‌ها تلاش‌های گسترده‌ای کردند تا خبری از این تشییع و حضور پرشور مردم مخابره نشود اما برخی از خبرگزاری‌ها نتوانستند از این عظمت چشم‌پوشی کنند.

 امام جمعه گرگان همچنین با اشاره به فرارسیدن پانزدهم اسفند روز درختکاری گفت: گرد و غبار تهدید جدی برای استان محسوب می‌شود و اجرای طرح کمربند سبز در شمال گلستان برای جلوگیری از نفوذ ریزگردها ضروری است.

وی ادامه داد: اگر نتوانیم این طرح را اجرایی کنیم، در آینده با مشکلات شدید گرد و خاک و ریزگردها مواجه خواهیم شد.

 آیت‌الله نورمفیدی با بیان اینکه درختکاری، موضوعی مهم است که همه باید براساس آموزه‌های دینی به آن توجه کنند، گفت: از کشاورزان باید اطراف زمین‌های خود درخت بکارند.

آیت‌الله نورمفیدی همچنین با اشاره به فرارسیدن ماه مبارک رمضان بر گرامی داشتن فضیلت‌های این ماه تأکید کرد و از همگان خواست با مهربانی، خوش‌خلقی و توجه به نیازمندان، این ماه را گرامی بدارند.

 وی افزود: بر اساس آموزه‌های دینی، روزها و شب‌های ماه رمضان سرشار از رحمت و برکت است و دعاها در این ماه باید صادقانه باشد.

امام جمعه گرگان همچنین به روز نیکوکاری در آستانه عید نوروز و ماه رمضان اشاره و از تلاشهای کمیته امداد امام خمینی(ره) در حمایت از نیازمندان و توانمندسازی آنان قدردانی کرد.

انتهای پیام