صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۴۴۲
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز، از اجرای گسترده مانور سلامت نوروزی و ماه رمضان در استان با حضور ۶۰ تیم بهداشت محیط خبر داد.

به گزارش ایکنا از البرز به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز، معصومه جودکی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز از اجرای گسترده مانور سلامت نوروزی و ماه رمضان در استان با حضور ۶۰ تیم بهداشت محیط خبر داد و گفت: این مانور همزمان با سراسر کشور، در روزهای ۱۱ و ۱۲ اسفندماه برگزار شد و تیم‌های بازرسی بهداشت محیط به‌طور ویژه بر اماکن حساس از جمله قنادی‌ها، رستوران‌ها، مراکز عرضه مواد پروتئینی و لبنی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سایر واحدهای مرتبط نظارت کردند.

وی با اشاره به اجرای سالانه طرح سلامت نوروزی از نیمه دوم اسفند تا ۱۵ فروردین، گفت: در این بازه زمانی، حجم مراجعات مردم به مراکز عرضه مواد غذایی افزایش می‌یابد و با توجه به شرایط خاص ماه مبارک رمضان، لازم است که نظارت‌ها تشدید شود تا از بروز هرگونه تخلف و تهدید سلامت عمومی جلوگیری شود.

اخطارهای بهداشتی و برخورد با متخلفان

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی البرز با بیان اینکه در جریان این مانور از تمامی قنادی‌های سطح استان بازدید شد، تصریح کرد: طی این بازدیدها، ۷۱ اخطار بحرانی و ۳۹ اخطار غیر بحرانی صادر شد. این اخطارها به واحدهایی داده شد که رعایت اصول بهداشتی را جدی نگرفته بودند و سلامت مصرف‌کنندگان را به خطر می‌انداختند.

این مسئول از برخورد قاطع با متخلفان خبر داد و گفت: دو کارگاه قنادی به دلیل تخلفات جدی بهداشتی پلمب شد و ۱۱۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی که مصرف آن می‌توانست تهدیدی برای سلامت مردم باشد، از چرخه مصرف خارج و معدوم شد.

جودکی با اشاره به اقدامات تخصصی انجام‌شده در این مانور اظهارکرد: علاوه بر بازرسی‌های میدانی، ۶۷۹ مورد سنجش پارامترهای کیفی مواد غذایی و محیطی انجام شد. این آزمایش‌ها شامل بررسی میزان آلودگی میکروبی، کنترل دمای نگهداری مواد غذایی، سنجش کیفیت آب مصرفی در مراکز تهیه غذا و نظارت بر وضعیت بهداشت فردی کارکنان این مراکز بود.

وی با تأکید بر اهمیت اجرای این طرح‌های نظارتی، افزود: حفظ سلامت مردم خط قرمز ماست و به هیچ عنوان اجازه نخواهیم داد که تخلفات بهداشتی، سلامت شهروندان را تهدید کند. اجرای چنین مانورهایی در افزایش آگاهی عمومی، کاهش تخلفات و بهبود کیفیت خدمات بهداشتی نقش بسزایی دارد.

جودکی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، از شهروندان می‌خواهیم که در هنگام خرید مواد غذایی، از مراکز معتبر و دارای مجوزهای بهداشتی خرید کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موارد را به سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت گزارش دهند تا اقدامات لازم در سریع‌ترین زمان ممکن انجام شود.

انتهای پیام