صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۴۵۸
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۲

معاون فرهنگی اوقاف البرز با اشاره به برگزاری رزمایش قرار دوازدهم در این استان گفت: در قالب این طرح، ۲۰۰ بسته معیشتی و چهار سری جهیزیه کامل به زوج‌های جوان نیازمند اهدا شد.

حجت‌الاسلام مرتضی عزیزی، معاون فرهنگی اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان البرز در گفت‌وگو با ایکنا از البرز گفت: رزمایش قرار دوازدهم یک اقدام مستمر است که هر ماه تحت عناوین مختلف برگزار می‌شود. هدف اصلی این رزمایش، کمک به خانواده‌های نیازمند و تسهیل ازدواج جوانان است. 

وی افزود: دوازدهم اسفندماه امسال که مصادف با اولین روز ماه مبارک رمضان بود، این رزمایش برگزار شد که در این راستا ۲۰۰ بسته معیشتی که شامل اقلام ضروری ماه رمضان از جمله برنج، روغن، حبوبات، خرما و ... میان خانواده‌های نیازمند توزیع شد. 

عزیزی تأکید کرد: هدف این است که به خانواده‌های کم‌درآمد در آستانه ماه رمضان کمک کنیم تا این ماه مبارک را با آرامش بیشتری آغاز کنند و بتوانند از فیوضات این ماه به بهترین شکل ممکن بهره‌برداری کنند. 

کمک به زوج‌های جوان کم‌برخوردار

وی تصریح کرد: یکی از بخش‌های ویژه این رزمایش، توزیع چهار سری جهیزیه کامل برای زوج‌های جوان کم‌برخوردار بود. این جهیزیه‌ها تمام اقلام ضروری برای شروع زندگی مشترک را شامل می‌شد و ارزش هر سری جهیزیه بیش از ۱۰۰ میلیون تومان است.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه البرز بیان کرد: این اقدامات در راستای تحقق شعار «همه واقف باشیم» و ترویج فرهنگ مسئولیت اجتماعی و نوع‌دوستی در جامعه انجام می‌شود. ما تلاش داریم تا گامی در جهت کاهش مشکلات اقتصادی و اجتماعی برداریم و الگویی از همدلی و همکاری را در جامعه ترویج کنیم.

این مسئول در ادامه بر اهمیت وقف برای اجرای این طرح‌ها تأکید کرد و گفت: وقف یکی از قدیمی‌ترین و مؤثرترین ابزارها برای رفع مشکلات اجتماعی است. در این طرح از ظرفیت‌های موقوفات به‌ویژه در راستای حمایت از خانواده‌های نیازمند استفاده می‌شود. 

وی با بیان اینکه از تمام خیرین و نیکوکاران عزیز دعوت می‌کنیم تا در این حرکت خداپسندانه مشارکت کنند و سهم خود را در رفع مشکلات نیازمندان ایفا کنند، گفت: طرح‌هایی مثل قرار دوازدهم نه تنها به‌عنوان یک حرکت انسان‌دوستانه در رفع مشکلات اقتصادی خانواده‌ها عمل می‌کنند، بلکه باعث تقویت روحیه همکاری و همدلی در جامعه می‌شوند و می‌توانند به‌عنوان الگویی برای سایر استان‌ها و کشور باشند.

انتهای پیام