صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۶۹۶۳۸
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به مطالبه جدی رهبر انقلاب در زمینه توجه به حفظ و معنای قرآن گفت: راهکار تحقق این مطالبه آن است که تمام اقشار مردم را فعال کنیم و آنها را به میدان بیاوریم.

به گزارش ایکنا از خوزستان، سومین نشست شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان خوزستان، شب گذشته 13 اسفند با حضور نماینده ولی فقیه در استان خوزستان تشکیل شد. حجت الاسلام و المسلمین سیدعبدالنبی موسوی‌فرد، نماینده ولی فقیه در خوزستان در آغاز این نشست به موضوع اهمیت جایگاه قرآن پرداخت و گفت: در روایات آمده است «أنَا أوَّلُ وافِدٍ عَلَى العَزيزِ الجَبّارِ يَومَ القِيامَةِ وكِتابُهُ وأهلُ بَيتي» پیامبر اکرم(ص) و قرآن کریم و اهل بیت(ع) نخستین میهمانان خداوند در روز قیامت هستند. قرآن برترین مخلوق خداوند و راهنمای بهشت و کتاب نجات بخش است.

 وی اظهار کرد: باید ببنیم که چگونه می‌توانیم مطالبه جدی رهبر انقلاب را در زمینه توجه به حفظ و معنای قرآن عملی کنیم. برای این کار باید از خودمان شروع کنیم. شنیده‌ام که رهبر انقلاب خود حفظ قرآن را شروع کرده‌اند. ما هم شروع کنیم و با خودمان عهد ببندیم. 

موسوی‌فرد با اشاره به طرح «زندگی با آیه‌ها» گفت: به تشکیل جلسات و محافل قرآنی در مساجد، حسینیه‌ها و خانه‌ها توجه داشته باشیم. جلسات را فعال کنیم. در زمینه تربیت حافظان کل قرآن، سهمیه تعداد حافظان هر شهر و استان به تناسب جمعیت آن مشخص باشد. در طرح زندگی با آیه‌ها هم 200 آیه انتخاب شده‌ است که بیشترین نقش را در زندگی ما دارند. این آیات باید تبدیل به گفتمان شوند. این برنامه ریزی می‌خواهد. در این جهت کار کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه به بیان پنج راهبرد تحقق مطالبه رهبر انقلاب پرداخت و گفت: یک راهبرد در این راه، توجه دادن به بی‌توجهی ما به قرآن کریم است. توجه مردم را به این مطلب جلب کنیم که ما به قرآن بی توجه هستیم. بسیاری از ما بی توجهیم. راهبرد دوم، توجه دادن به نیازمندی ما به قرآن کریم است. انسان باید باور کند که قرآن کریم نسخه هدایت بشریت است. راهبرد دیگر، توجه دادن جامعه به اهمیت پرداختن به قرآن در سیره اهل بیت(ع) است. راهبر چهارم، هنجار شدن قرآن در فضای عمومی جامعه و راهبرد پنجم تقویت ارتباط قلبی آحاد مردم با قرآن کریم است. 

امام جمعه اهواز خطاب به ائمه جمعه حاضر در نشست گفت: لازمه تحقق این راهبردها، برنامه ریزی است. شما ائمه جمعه مسئول شورای قرآنی در شهرستان‌ها هستید. در شهرستان‌ها، چهره‌های قرآنی دارید. تقسیم کار بشود و در دو عرصه کار کنید؛ حفظ و معنای آیات. این مطالبه رهبر انقلاب است. تمام اقشار را فعال کنید؛ آنها را به میدان بیاورید.

موسوی‌فرد ادامه داد: به فرموده رهبر انقلاب، فهم معنای قرآن از حفظ مهم تر است. در عین حال که به حفظ قرآن می‌پردازیم به معنای آیات هم توجه کنیم. راهکار تحقق این مطالبه آن است که تمام اقشار را فعال کنید. پیوسته جلسات را برگزار کنید. مجموعه‌های سپاه، ارتش، نیروهای مسلح، حوزه‌های علمیه خواهران و برادران، ادارت دولتی و ... هر روز صبح برنامه‌ای کوتاه برای حفظ قرآن داشته باشند. به ادارت و اقشار سهم مشخصی بدهیم. هدف ما تربیت حداقل 30 هزار حافظ قرآن است. 

وی در بخش پایانی سخنانش به موضوع زکات پرداخت و گفت: هر جا خدای متعال به نماز کرده است، پس از آن به زکات نیز توجه داده است. این هم از مطالبات رهبر انقلاب است. به اندازه‌ای که به نماز توجه داریم، توجه به زکات نیز اهمیت دارد. یکی از نکات رهبر انقلاب توجه به حلقه‌های میانی است. مهم ترین مسأله در مدیریت، پیگیری کار است و حلقه‌های میانی می‌توانند در این زمینه مؤثر باشند.

انتهای پیام