وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد:: شهرداریها در این زمینه باید حداکثر همکاری و تعامل را داشته باشند تا فعالیتها و محافل قرآنی روز به روز رونق پیدا کند و فرهنگ قرآنی نیز در جامعه سیطره یابد و گامی در راستای تقویت هویت دینی برداشته شود.
این مسئول ضمن ابراز تاسف بیان کرد: یکی از معضلهایی که امروز با آن رو به رو هستیم این است که شهرکهای مختلف در شهرهای بزرگ ساخته میشود ولی مسجد یا محلی برای انجام فعالیتهای دینی در نظرنمیگیرند، پس خلاء موجود را میتوان با فرهنگسراهای موجود جبران کرد.
استاندار آذربایجانغربی خاطرنشان کرد: انتظار وجود دارد که مساجد نیز فعالیتهای قرآنی را حمایت کنند و فضای فیزیکی و امکانات موردنیاز را در اختیار فعالان این عرصه قرار دهند ولی با توجه به اینکه عمده زمان فعالیت مساجد عصرها و شبها است، فرهنگسراها میتوانند بسیار راهگشا باشند چراکه بانوان به صورت روزانه میتوانند در این محلها حضور پیدا کنند.
وی در ادامه راهاندازی مجمع خیرین قرآن و عترت را مطرح کرد و گفت: از فعالین اقتصادی که به رویدادهای قرآنی و خداپسندانه علاقهمند هستند بایستی دعوت به عمل آید تا در این زمینه مشارکتهای لازم را داشته باشند.
انتهای پیام