وی ادامه داد: امور مرتبط با روستاهای مرزی به گونهای مدیریت شود که مرزنشینان از معیشت پایدار برخوردار شده و از مزایای مرزنشینی به صورت مستقیم و در حد قابلقبول بهرهمند شوند، برای اینکه موضوع فوق تحقق پیدا کند لازم است همه ارگانهای ذیصلاح در راستای فعال شدن بازارچههای مرزی به صورت جدی تلاش کنند.
این مسئول با بیان اینکه رونق اقتصادی در نظام اسلامی مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، گفت: همه به سهم خود باید برای تقویت و بهبود روابط اقتصادی تلاش کنند تا بازارچههای مرزی رونق پیدا کند و از این طریق سود اصلی را مرزنشین ببرد و سهم خوبی از این درآمد داشته باشد.
استاندار آذربایجانغربی خاطرنشان کرد: سزاوار نیست سود اصلی را کس دیگری ببرد ولی مرزنشین نهتنها از سود جزیی و اندکی برخوردار شود، بلکه از سوی دیگر مالیات نیز بپردازد، همه باید برای فعالشدن این ظرفیت به صورت جدی و با عزم راسخ تلاش کنند.
رحمانی در ادامه سخنان خود تصمیمات ناپخته و غیرکارشناسی و ناگهانی را در حوزه اقتصاد آسیبزا دانست و افزود: لازم است همه تصمیمات ضمن مشورت با افراد صاحبنظر و تاثیرگذار اتخاذ شود تا خروجی آن به رشد و توسعه همهجانبه استان منجر شود.
این مسئول در پایان سیب را به عنوان یکی از ظرفیتهای مهم استان در حوزه محصولات کشاورزی مورد اشاره قرار داد و گفت: معیشت باغداران با این مبحث ارتباط مستقیم و غیرقابل انکاری دارد و چنانچه وزارت جهاد کشاورزی همکاری کند، به واسطه فروش و صادرات گسترده برکات زیادی شامل استان میشود و نهتنها معیشت باغداران تامین میشود، بلکه محصول باکیفیت و ارزان به دست مصرفکننده میرسد.
انتهای پیام