صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۱۰۵
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۴

مسلم رضایی از راه‌اندازی مرکز نیکوکاری دبل خزاعی با دریافت مجوز از استانداری لرستان در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا از لرستان، مسلم رضایی، مسئول بنیاد فرهنگی تبلیغی دعبل خزایی در لرستان، امروز ۱۶ اسفند ماه، در آیین تکریم اصحاب رسانه و خبرنگاران سومین رویداد بانوان بهشت، که در سالن جلسات تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد، با اشاره به نحوه تشکیل بنیاد دعبل خزاعی ذیل سازمان تبلیغات اسلامی، اظهار کرد: اولین مأموریت این بنیاد بیمه فعالان و غلامان هیئات فرهنگی و مذهبی بود، گفت: در چند سال اخیر مأموریت‌های متعددی به بنیاد محول شد که یکی از محورهای اصلی آن عیادت، سرکشی، دلجویی و تکریم پیرغلامان اباعبدالله الحسین(ع) است.

وی با اشاره به اهدای نشان ملی حبیب به یکی از اقشار خادمان اباعبدالله(ع) طی سال‌های گذشته، گفت: پیش‌بینی می‌شود این نشان در سال جدید به شاعران آیینی و نوحه‌سرا تعلق داشته باشد.

رضایی با اشاره به برگزاری سومین سال بانوان بهشت و اعطای نشان ملی فضه به خواهرانی که گمنام بودند، ادامه داد: امسال این برنامه با شناسایی بانوان فعال در سه شهرستان خرم‌آباد، بروجرد و الیگودرز برگزار شد.

مسئول بنیاد فرهنگی تبلیغی دعبل خزاعی در لرستان با اشاره به راه‌اندازی سامانه بیرق خدمات، گفت: از مجموعه‌های فرهنگی و تبلیغی انتظار می‌رود که با عضو شدن در این سامانه از خدمات آن بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به راه‌اندازی مجمع خیرین هیئت در لرستان، ادامه داد: مجمع‌های خیرین در مجموعه‌های مختلف پای کار هستند و ما نیز نیاز داریم این مجمع را داشته باشیم اما نتوانستیم خروجی آن را به دست جامعه هدف برسانیم.

رضایی با اشاره به افتتاح مرکز نیکوکاری دعبل خزاعی در لرستان، گفت: جهت راه‌اندازی این مرکز به کمک همه مجموعه‌های فرهنگی و تبلیغی نیازمندیم.

انتهای پیام