صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۱۴۸
تاریخ انتشار : ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۵:۴۰
در گفت‌و‌گو با ایکنا مطرح شد

حجت‌الاسلام یحیی جهانگیری، مبلغ بین‌الملل از ایران در دومین کنفرانس «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» در مکه به تبیین رسالت جهانی علما و آینده علمای اسلام پرداخت.

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام یحیی جهانگیری، مبلغ بین‌الملل و استاد حوزه و دانشگاه امروز جمعه، 17 اسفندماه در دومین کنفرانس «ایجاد پل میان مذاهب اسلامی» در مکه حضور یافت و سخنرانی کرد.

وی در گفت‌و‌گو با ایکنا اظهار کرد: این کنفرانس دیروز، 16 اسفند با حضور 400 مهمان از 90 کشور در مکه آغاز شد و امروز جمعه، 17 اسفند پایان یافت.

حجت‌الاسلام جهانگیری افزود: من در این همایش سخنرانی و تأکید کردم که امروز ما علمای اسلامی، رسالت و وظیفه مهمی بر دوش داریم و به جای اینکه از تفرقه بگوییم، باید در کنار خانه خدا و در ماه مبارک رمضان، عهد ببیندیم که همه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خود را کنار هم قرار دهیم تا مسلمانان به ویژه جوانان را به گونه‌ای رهبری کنیم تا روح پیامبر(ص) از ما راضی باشد.

این مبلغ بین‌الملل بیان کرد: بخشی از سخنانم در این همایش به این مسئله اشاره داشت که حقیقت‌های امروز در جامعه جهانی نشان می‌دهد که وظیفه مهمی داریم و آمارهای جهانی نشان می‌دهد که اسلام تا سال 2050 رشد خواهد داشت و تعداد مسلمانان بسیار بیشتر خواهد شد.

وی ادامه داد: همچنین تأکید کردم که امروز اسلام محدود به جوامع اسلامی نیست و حتی اسلام‌پژوهی هم فقط در مدارس اسلامی منحصر نشده است و بهترین دانشگاه‌های اروپایی و جهانی، بخش مطالعات اسلامی دارند و وظیفه ما به عنوان علمای مسلمان برای آگاهی‌بخشی جدی است.

وی ادامه داد در کنفرانس مکه بر این نکته اشاره داشتم که امروز پیروان اسلام را در همه جای دنیا از ژاپن تا استرالیا، کوبا و نروژ می‌توان دید، من به عنوان استاد مطالعات اسلامی در چهار قاره دنیا و نزدیک به 40 کشور این حقیقت را دیده‌ام.

حجت‌الاسلام جهانگیری در پایان یادآور شد: جوانان مسلمان به ویژه در کشورهای غیر اسلامی، با خطرات و آسیب‌های جدید و جدی مانند هوش مصنوعی و فضای مجازی مواجهند که اگر ما دست به دست هم ندهیم، این تکنولوژی به جای اینکه در خدمت انسان و اسلام باشد، علیه انسانیت، اخلاق و دیانت خواهد بود، نیز در سخنرانی همایش مکه تبیین شد. 

انتهای پیام