وی با اشاره به اینکه این دوره از نمایشگاه از تنوع بسیار خوبی برخوردار است، گفت: از بخش کودک گرفته تا بخشهایی که جنبههای پژوهشی و علمی دارد و چه بخشهایی که در حوزه هوش مصنوعی در حال ارائه محصولات خود هستند و در کنار همه این بخشها، بخشهای هنری نمایشگاه جذاب و پربیننده هستند به خصوص غرفهای که به دکورها و صحنههای فیلم موسی(ع) اختصاص یافته است.
حجتالاسلام ارباب سلیمانی افزود: امیدواریم در 10 روز باقی مانده مردم از این نمایشگاه بازدید و ضعفها را به ما گوشزد کنند تا سال آینده اگر توفیق برگزاری نمایشگاه را داشتیم طوری عمل کنیم که مردم راضی باشند و ما را بیش از گذشته به ادامه راه تشویق کنند.
وی تصریح کرد: نمایشگاه بینالمللی قرآن یک اذان فرهنگی است و همانطور که وقتی اذان صبح گفته میشود، از جا برمیخیزیم و خودمان را برای عبادت مهیا میکنیم؛ با این نمایشگاه نیز همین اتفاق باید بیفتد. در نمایشگاه قرآن از یک طرف تجمیع ایدهها و فکرهای نو در حوزه قرآن و از سوی دیگر انتقال تجارب در حوزه مباحث دینی را داریم که این دو در کنار هم منظومه زیبایی را شکل میدهند و طبیعی است که اگر مردم و مسئولان در این نمایشگاه حضور داشته باشند و فعالان قرآنی را تشویق کنند، این کار شتاب بیشتری میگیرد و در آینده میتواند به عنوان یک رویداد مهم بینالمللی در سطح جهانی مطرح باشد.
رئیس سیودومین نمایشگاه بینالمللی قرآن با اشاره به فعالیت غرفه هوش مصنوعی در نمایشگاه قرآن امسال، گفت: هوش مصنوعی امروز جزو زندگی بشر شده است و دائماً نیز در حال سرعت گرفتن و پیشرفت است. در جبهه فرهنگ انقلاب اسلامی نباید از این ابزار خودمان را محروم کنیم بلکه باید به سرعت خودمان را به این مجموعه نزدیک و آن را برای رفع نیازهایی که در داخل کشور داریم بومی سازی کنیم. به حمد الهی جمعی از پژوهشگران و صاحبنظران این حوزه به ما مشورتهایی دادند و خروجی آن مشورتها غرفههایی است که با موضوع هوش مصنوعی شکل گرفته است و برای کودکان تا بزرگسالان برنامه دارد. آنچه در اینجا ارائه میشود در حقیقت یک نوع سواد هوش مصنوعی است.
حجتالاسلام ارباب سلیمانی در پاسخ به این سؤال که قویترین بخش نمایشگاه امسال را کدام بخش میدانید؟ گفت: امشب شب دوم است و باید چند روزی بگذرد تا ببینیم کدام غرفه بیشتر مورد استقبال مردم است اما همین که میبینیم از کودکان تا بزرگسالان در نمایشگاه حضور پیدا میکنند، این مسئله حکایت از آن دارد که عطشی در جامعه نسبت به برنامههای قرآنی وجود دارد و هر میزان به این برنامهها بیشتر بپردازیم و با ایدههای نو و خلاقانه این مباحث را عرضه کنیم، قطعاً اقبال جامعه به قرآن بیشتر میشود و همه اینها مقدمه است برای اینکه بتوانیم فضای کشور را فضای انس با قرآن کنیم که اگر این انس حاصل شد، به دنبال انس با قرآن شاهد تدبر در قرآن خواهیم بود و تدبر در قرآن هم مقدمه عمل به قرآن است.
حجتالاسلام اربابسلیمانی اضافه کرد: اگر حضرت امام(ره) این ملت را از یوق استعمار، ظالمان زمانه و طاغوت نجات داد به دلیل انس با قرآن بود؛ امام راحل از قرآن الگو میگرفت و براساس الگوهای قرآنی مسیر را ترسیم میکرد؛ ما برکات امام و انقلاب را میبینیم و اگر میخواهیم انقلاب به راه خود ادامه دهد، راهی جز مهجوریتزدایی از قرآن و مظلومیتزدایی از اهل بیت(ع) نداریم.
انتهای پیام