صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۷۱۲
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۸

رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: امروزه باید حوزه هوش مصنوعی را در امور قرآنی و فرهنگی تقویت کنیم تا به نتایج بهتری دست پیدا کرده و بتوانیم پاسخ تمامی سؤالات قرآنی خود را از هوش مصنوعی دریافت کنیم.

حسن مسلمی‌نائینی، رئیس جهاددانشگاهی در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم، در گفت‎‌‌وگو با ایکنا، به چگونگی بهره‌گیری از هوش مصنوعی در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی و فرهنگی پرداخت و اظهار کرد: امروز هوش مصنوعی به عنوان یک علم نوظهور مطرح شده و از آن در تمامی زمینه‌ها استفاده می‌شود.

وی ضمن تأکید بر بهره‌گیری از هوش مصنوعی در حوزه آموزشی افزود: هوش مصنوعی ابزار نوینی است که به ویژه در حوزه آموزشی می‌توان به خوبی از آن استفاده کرد و امروز بسیاری از کشورها از این علم در حوزه‌های مختلف بهره‌‌مند می‌شوند.

رئیس جهاددانشگاهی بیان کرد: حوزه‌های مختلف علمی نیز می‌توانند از ابزار هوش مصنوعی برای امور آموزشی و علمی خود استفاده کنند، برای مثال دانشجویان می‌توانند به راحتی از هوش مصنوعی برای تألیف مقالات خود استفاده کنند و هوش مصنوعی با داده‌هایی که از کاربر می‌‌گیرد، مقالات و تألیفات را به خوبی تنظیم و ارائه دهد. ابزار هوش مصنوعی امروز کاربردهای زیادی در حوزه‌های تفسیری و علوم مختلف قرآنی دارد.

مسلمی‌نائینی با اشاره به اینکه برای بهره‌گیری بهتر از هوش مصنوعی در حوزه علوم قرآنی باید اطلاعات بیشتر و داده‌های دقیق‌تری در اختیار آن قرار دهیم، گفت: کاربران باید تلاش خود را در امور قرآنی و فرهنگی انجام دهند تا ضمن دریافت اطلاعات دقیق و کارآمد از علوم قرآنی و ارائه آن به هوش مصنوعی، زمینه را برای دستیابی به پاسخ‌های صحیح و دقیق از این ابزار هوشمند فراهم کنند. 

انتهای پیام