صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۸۱۷
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
جهانگیر بیان کرد

سخنگو و معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه گفت: اگر به قرآن و مفاهیم آن بازگردیم و آداب و احکام آن را عمل کنیم،‌ علاوه بر اینکه جامعه‌ای عاری از مفاسد، جرایم و تخلفات خواهیم داشت، می‌توانیم به الگویی برای دنیای امروز تبدیل شویم.

اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سخنگوی قوه قضائیه، در گفت‌وگو با ایکنا درباره نقش پررنگ شدن مفاهیم قرآنی در فضای عمومی جامعه در پیشگیری از وقوع جرم، گفت: تمام مفاهیم قرآن علاوه بر اینکه مسیر مستقیم را به ما نشان می‌دهد،‌ همزمان با آن از مسیرهای انحرافی جلوگیری می‌کند. 

وی ادامه داد:‌ هنگامی که در قرآن می‌خوانیم «صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ» بلافاصله «غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ» وَ در ادامه آن «ولاَ الضَّالِّينَ» آمده است. یعنی دو دسته گمراهان را در این مسیر به ما نشان می‌دهد. 

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با تأکید بر اینکه در کنار خوبی، بدی و در کنار نور، تاریکی است، بیان کرد: این دو ضد، همیشه در کنار هم هستند همانطور که در کنار ملائک، شیاطین قرار دارند. 

سخنگوی قوه قضائیه تصریح کرد: برای اینکه راه درست را گم نکنیم قرآن در جای جای خود در مورد محیط و مکان صحبت کرده است و مکان‌ها و زمان‌های امن و اشخاصی که می‌توانند ما را هدایت کنند، معرفی کرده است و به موازات آن مکان‌ها و زمان‌های ناامن نیز بیان شده است؛ مثلا اینکه در خلوت مراقب باشید که شیطان به سراغ شما نیاید یا اگر با نامحرم در زمان خاصی قرار گرفتید مراقب باشید که شیطان می‌تواند شما را فریب دهد. 

جهانگیر تأکید کرد: پس اگر به قرآن بازگردیم و به آداب و احکام آن عمل کنیم، علاوه بر اینکه جامعه‌ای عاری از بسیاری از مفاسد و جرایم و تخلفات خواهیم داشت می‌توانیم الگویی برای دنیای امروز شویم که به دنبال جامعه ایده‌آل توام با امنیت، رفاه و در عین حال اخلاق است. 

انتهای پیام