صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۰۸۸۸
تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
به وقت ماه خدا/ 4

دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی، با تأکید بر اهمیت ماه رمضان، به نقش خانواده و جامعه در معرفی فضائل رمضان و تأثیرات مثبت روزه‌داری بر سلامت جسم و روح، گفت: ماه رمضان فرصتی بی‌نظیر برای بازگشت به سوی خدا و تقویت پیوندهای معنوی در زندگی است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین صفری، دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان جنوبی با اشاره به معنای لغوی رمضان، بیان کردند: ماه رمضان از واژه «رمضاء» به معنای شدت و حرارت گرفته شده که به معنای سوزانیدن است؛ در این ماه، گناهان انسان بخشیده می‌شود و به همین خاطر به این ماه مبارک، رمضان گفته‌اند.

دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی، افزود: پیامبر گرامی اسلام(ص) در توصیف این ماه اینگونه می‌فرمایند«إنما سمی الرمضان لانه یرمض الذنوب» یعنی ماه رمضان به این نام خوانده شده است، زیرا گناهان را می‌سوزاند؛ همچنین ماه مبارک رمضان، تنها ماه قمری است که نامش در قرآن آمده و از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

صفری در خصوص ویژگی‌های خاص این ماه، توضیح داد: ماه رمضان در روایات اسلامی به عنوان ماه خدا و میهمانی امت پیامبر اکرم(ص) شناخته می‌شود که خداوند متعال در این ماه بندگان خود را با نهایت کرامت و مهربانی پذیرایی می‌کند.

وی با اشاره به تأثیر روزه‌داری بر سلامت جسم و روح، تصریح کرد: روزه‌داری نه تنها پاداشی بزرگ در نزد خداوند دارد بلکه آرامش روح و روان را نیز به ارمغان می‌آورد؛ همچنین از نظر علمی نیز ثابت شده که روزه‌داری تأثیرات مثبتی بر سلامتی انسان دارد.

چالش‌ها و فرصت‌های درک فضائل رمضان برای جوانان

دبیر عملیات‌های فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی خراسان‌جنوبی، با بیان چالش‌هایی که جوانان در درک فضائل رمضان با آن مواجه هستند، اظهار کرد: غفلت از زیبایی‌های این ماه و گرفتار شدن در فضای مجازی، از جمله چالش‌های جوانان است؛ برای مقابله با این چالش‌ها، باید واقعیت‌های رمضان را به نمایش گذاشت و چهره واقعی این ماه عزیز را معرفی کرد.

صفری با تاکید بر نقش خانواده در انتقال فضائل این ماه، گفت: خانواده‌ای که اهل روزه و قرائت قرآن باشد، فرزندانش تمایل بیشتری برای درک فضائل این ماه خواهند داشت و همچنین فضاسازی معنوی شهرها و رسانه‌ها نیز می‌تواند به معرفی بهتر این ماه مبارک کمک کند.

وی خاطر نشان کرد: امید است که همه جوانان عزیز ما با قرآن مأنوس شده و از گزند حوادث آخر الزمان مصون بمانند؛ رمضان فرصتی برای بازگشت به خدا و تقویت پیوندهای معنوی‌ای است که می‌تواند زندگی همه را دگرگون کند.

انتهای پیام