وی افزود: پیگیریهای شبانهروزی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت باعث تسریع در پرداخت مطالبات از سازمان بیمه تامین اجتماعی به پرداخت نقدی شد که پرداختهای مذکور در پایان سال باعث تسریع در پرداخت بخشی از مطالبات همکاران حوزه سلامت شد.
کشاورزی تصریح کرد: یکی از اولویتهای اصلی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای هیات رییسه توجه بیشتر به امور رفاهی و پرداختهای پرسنلی در کنار امور زیر بنایی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز همچنین از پیگیری معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت جهت پرداخت اضافه کار با فرمول جدید برای همه مشمولین قانون ارتقا و بهرهوری خبر داد.
وی ابراز امیدواری کرد تا با تقویت پیگیریها و ادامه روند مناسب کنونی در پرداخت سایر مطالبات کارکنان تلاشگر حوزه سلامت، تحولی ایجاد شود.
انتهای پیام