صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۱۷۱۱
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳

تعطیلی 12 مدرسه اسلامی در ماه رمضان توسط مقامات محلی در ایالت اوتارکند در شمال هند، خشم مسلمانان را برانگیخت.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، مقامات محلی در ایالت اوتاراکند در شمال هند، ۱۲ مدرسه اسلامی را به بهانه  ثبت نشدن رسمی توسط مقامات مربوطه تعطیل کردند.

«محمد جنید» مدیر مدرسه اسلامی نور الهدی، از تصمیم به تعطیلی مدرسه خود در اوایل ماه جاری غافلگیر شد و گفت: مدرسه من یک موسسه آموزشی رسمی نیست، بلکه یک دفتر کوچک است، بعد از ساعات معمول مدرسه، به بچه‌ها درس دینی ارایه می‌شود.

جنید تأکید کرد که در چند روز گذشته تلاش کرده با مقامات مذاکره کند، اما مقامات از عقب‌نشینی از این تصمیم که شامل سایر مؤسسات آموزشی دیگر نیز می‌شود، خودداری کردند، در این موسسات به کودکان مسلمان آموزش اسلامی ارائه می‌شود.

از سوی دیگر، «محمد اسلام» مدیر مدارس اسلامی در اوتاراکند، گفت که قاضی منطقه در ۲۸ فوریه بدون اطلاع قبلی یا اطلاع‌رسانی به مدیران مدارس، دستور تعطیلی مدارس ثبت نشده را صادر کرد.

وی افزود: مسئولان آمدند و درها را قفل کردند، با وجود اینکه می‌دانستند بچه‌ها در آنجا درس می‌خوانند.

مسلمانان در هند معتقدند که این اقدامات بخشی از سرکوب سیستماتیک علیه آنها است.

فعالان خاطرنشان کرده‌اند که دولت حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) به دنبال جذب تندروهای هندو از طریق سیاست‌های تبعیض‌آمیز است که شامل تخریب مساجد و تعطیلی مدارس اسلامی می‌شود.

در همین حال، «وینود کومار» یکی از مقام دولتی در منطقه ویکاسنگر ناحیه دهرادون، گفت که مقامات از سوم مارس، با اجرای حکم قاضی که اواخر فوریه صادر شد، ۹ مدرسه اسلامی را تعطیل کرده‌اند.

جمعیت علمای هند همچنین با تأکید بر اینکه زمان‌بندی عمدی این اقدام که مصادف با آغاز ماه مبارک رمضان است، ناراحتی‌های قابل‌توجهی ایجاد کرده، اعلام کرد که این مدارس فقط مراکز آموزشی نیستند، بلکه مکان‌های مهمی برای فعالیت‌های مذهبی هستند.

مسلمانان از این بیم دارند که این اقدامات بخشی از سرکوب جمعیتی است که آنها را هدف قرار می‌دهد.

انتهای پیام