صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۱۷۵۶
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۱۴

مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به تلاش بیش از 60 خادم برای تهیه، بسته‌بندی و توزیع افطاری گرم، گفت: هر روز بین 5 تا 6 هزار فیش غذای حضرتی در میان خادمان و زائران توزیع می‌شود و 10 روز در ماه مبارک رمضان نیز بین 10 تا 15 هزار پرس غذای گرم پخته و بین زائران حاضر در شبستان امام خمینی(ره) و صحن‌ها بدون فیش توزیع می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، سیدمحمد موسی‌کاظمی، مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت طی سخنانی از تلاش بیش از ۶۰ خادم برای بسته.بندی و توزیع غذای گرم در وعده افطاری حرم مطهر خبر داد.

وی با بیان اینکه ۲۰ خادم در امر پخت و پز غذای حضرتی خدمت‌رسانی می‌کنند، افزود: ۴۰ خادم نیز مسئولیت بسته بندی و توزیع غذای گرم در میان زائران را بر عهده دارند که هر روز از ساعت ۳ عصر تا بعد از افطار مشغول به فعالیت هستند.

مسئول مهمانسرای حرم مطهر بانوی کرامت گفت: هر روز بین ۵ تا ۶ هزار فیش غذای حضرتی در میان خادمان و زائران توزیع می شود و در طول ماه مبارک رمضان نیز ۱۰ روز بین ۱۰ تا ۱۵ هزار پرس غذای گرم پخته و بین زائران حاضر در حرم مطهر و صحن ها بدون فیش توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین روزانه بین ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ پرس غذا نیز در وعده سحری پخته و توزیع می‌شود .

موسی کاظمی ابراز کرد: این آمار به غیر از آمار افطاری ساده است که هر روز بیش از ۱۰ هزار عدد در میان زائران حرم مطهر به صورت عمومی توزیع می‌شود و بیش از ۲۵۰ خادم برای تهیه، بسته‌بندی و توزیع آن خدمت‌رسانی دارند.

انتهای پیام