صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۱۲۲
تاریخ انتشار : ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۵

حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان از توزیع ۵ هزار جلد کتاب به مناسبت بزرگداشت سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد بین کتابخانه.های مساجد استان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان، حجت‌الاسلام علی‌اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان امروز، ۲۵ اسفندماه در دیدار با مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان لرستان با گرامیداشت ۱۸ اسفندماه سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و ۱۷ اسفند سالروز تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی، گفت: کتاب و کتابخوانی از موضوعاتی است که مورد تأکيد پیامبر اکرم(ص) و اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) بوده است.

وی با اشاره به گستردگی کتابخانه‌های مسجد در سطح مناطق شهری و روستایی، افزود: کتابخانه‌های مساجد ظرفیت خوبی جهت تقویت فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه هستند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان سیاست‌محوری اداره کل کتابخانه‌های عمومی لرستان را دسترسی عموم به کتاب عنوان کرد و ادامه داد: کانون‌های فرهنگی هنری و کتابخانه‌های مساجد، ظرفیتی در راستای تحقق این مهم محسوب می‌شوند.

حجت‌الاسلام سبزیان ادامه داد: به مناسبت بزرگداشت سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد و با هدف تقویت کتابخانه‌های مساجد تعداد پنج هزار جلد کتاب در حوزه‌های عمومی و مورد استفاده در مساجد، در بین کتابخانه‌های مساجد استان لرستان توزیع می‌شود. این همکاری بستری برای تقویت کتابخانه‌های مساجد، حمایت از نویسندگان عضو کانون‌های مساجد و ترویج و نهادینه‌سازی فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین آحاد مردم جامعه است.

کانو‌ن‌های فرهنگی هنری مساجد ظرفیتی بزرگ در عرصه فرهنگی هستند

محمد چگنی‌نژاد، مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان نیز در این دیدار، گفت: کانون‌های فرهنگی هنری به عنوان سازمان‌های مردم نهاد فرهنگی نقش مؤثری در اعتلای فرهنگی، هنری و اجتماعی و همچنین کاهش آسیب‌های اجتماعی دارند.

وی با اشاره به گستردگی کانون.های فرهنگی هنری مساجد در مناطق شهری و روستایی، افزود: متأسفانه استفاده از ظرفیت و پتانسیل کانون‌های فرهنگی هنری مساجد مهجور مانده است و بهره‌برداری از این ظرفیت بزرگ مردمی نیازمند همراهی و همکاری بیشتر است.

مدیرستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد لرستان با اشاره به فعالیت بالغ بر ۱۲۰ کتابخانه مسجد در استان لرستان، ادامه داد: از مجموع کتابخانه‌های مساجد استان لرستان ۷۴ کتابخانه مخزن‌دار و ۴۷ کتابخانه باز هستند.

چگنی‌نژاد خاطرنشان کرد: ایجاد کتابخانه در مساجد فرصت مغتنمی برای تقویت و نهادینه‌سازی فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه است.

وی با تأکید بر ضرورت تجهیر کتابخانه‌های مساجد در راستای احیای هرچه بیشتر کتابخانه‌های مساجد، اظهار کرد: همچنین لازم است کتابخانه‌های مساجد در مناطق محروم بیشتر مورد توجه قرار گیرند.

مدیر ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد لرستان در ادامه با گرامیداشت ۱۷ اسفند سالروز تاسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی و ۱۸ اسفند سالروز تأسیس کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، افزود: تقویت همکاری بین کتابخانه‌های مساجد و کانون‌های مساجد، اثرات مفیدی در عرصه فرهنگی و کتابخوانی به همراه دارد.

انتهای پیام