صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۲۵۸
تاریخ انتشار : ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۳

معاون اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه براساس پیش‌بینی‌های انجام شده در نوروز مدرسه‌های چهارمحال و بختیاری میزبان ۳۰ هزار گردشگر خواهند بود، گفت: ۲۳ پایگاه و ۷۹ مدرسه نیز آماده پذیرش مهمانان نوروزی است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌و‌بختیاری، امین سلیمانی شامگاه گذشته، ۲۵ اسفند، در نشست شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: یکی از ماموریت‌های وزارت آموزش و پرورش اسکان موقت و ساماندهی فرهنگیان در ایام نوروز و تابستان است.
 
معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال‌و‌بختیاری با بیان اینکه سال گذشته ۱۹ هزار و ۷۷۸ مسافر نوروزی در مدرسه‌های استان اسکان پیدا کردند، گفت: در این مدرسه‌ها ۴۸۴ کلاس درس با عنوان «الف» و «ب» به‌منظور میزبانی از مسافران نوروزی تجهیز و آماده شده است.
 
وی با بیان اینکه شیوه‌نامه‌ها به همکاران ارسال شده است، افزود: اولویت پذیرش مسافران نوروزی در مدرسه‌های این استان همزمان با نوروز ۱۴۰۴ با فرهنگیان است.
 
وی تصریح کرد: عوامل اجرایی این طرح ۲۲۰ نفر هستند که از ۲۸ اسفندماه آغاز و تا ۱۴ فروردین ادامه دارد.
 
معاون پژوهشی، برنامه‌ریزی و توسعه منابع اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال‌و‌بختیاری یادآور شد: با توجه به تقارن نوروز ۱۴۰۴ با ماه مبارک رمضان، تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
 
سلیمانی با اشاره به اینکه نرخ‌های پذیرش اسکان نوروزی خدمت همکاران ارسال شده است،  تأکید کرد: در شهرستان شهرکرد یک پایگاه مشترک بین ناحیه یک و دو در دبستان شاهد فعال و در شهرستان‌های لردگان، فلارد، خانمیرزا و بروجن تمهیدات ویژه‌ای دیده شده است.
 
وی با اشاره به اینکه برای میزبانی از میهمانان نوروزی ۷۹ مدرسه در مناطق مختلف استان آماده شده است، گفت: اقدامات لازم برای خدمات بهداشتی، وضعیت سرمایشی و گرمایشی مدرسه‌ها و سطح کیفی این فضاها انجام شده است و مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
 
سلیمانی خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های آموزش و پرورش مربوط به میراث فرهنگی و گردشگری است که همکاران این دستگاه انتظار دارند غیر فرهنگیان را پذیرش نکنیم، اما چون عضو ستاد سفر هستیم، این اقدام امکان‌پذیر نیست.
انتهای پیام