صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۳۳۳
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
پنجره‌ای به مطالبات قرآنی رهبر معظم انقلاب در ۴ دهه محافل طلیعه رمضان‌/ ۱6

قاری خود را مبلغ قرآن بداند. تلاوتگران نقش مهمی دارند. همین جلسات تلاوت خیلی نقش دارد و خدا را شاکریم که در کشور ما این رواج پیدا کرده است. تلاوت باید با تذکر، با خشوع و با توجه عمیق به معنا باشد.

همزمان با نخستین روز ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ ه‌ق و برگزاری محفل قرآنی با حضور قاریان، حافظان و فعالان قرآنی نزد رهبر معظم انقلاب، ایکنا هر روز به مطالبات معظم له در چهار دهه برپایی هر ساله محافل قرآنی طلیعه ماه رمضان نگاهی خواهد داشت.

در بخشی از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در طلیعه رمضان ۱۴۴2 ه‌ق مطابق با 25 فروردین ۱۴۰0 ه‌ش آمده است؛

«قاری خودش را مبلّغ قرآن بداند. شما بایستی بدانید که مبلغ قرآنید، و تلاوتگران واقعاً نقش دارند، همین جلسات تلاوت خیلی نقش دارد، تربیت تلاوتگران خیلی کار بزرگ و مهمی است که انجام می‌گیرد و خدا را شکر که در کشور ما این رواج پیدا کرده، و تلاوتِ با تذکر، با خشوع، با توجه عمیق به معنا. به معنا توجه کنید؛ اگر مثلاً یک بخشی از قرآن را در یک محفلی می‌خواهید تلاوت بکنید، این را در ذهن‌تان قبلاً آماده کنید؛ اگر مراجعه‌ به تفسیر لازم دارد، مراجعه به ترجمه لازم دارد [مراجعه کنید]. خوشبختانه بسیاری از تلاوتگران ما قرآن را می‌فهمند، و درک می‌کنند معانی قرآن را و احتیاجی به ترجمه ندارند، لکن اگر احتیاج به ترجمه بود، احتیاج به تفسیر بود، مراجعه بشود و با توجه کامل، با تذکر کامل انجام بگیرد.

به بعضی از این کارهای صوتی هم که بعضی‌ها می‌کنند -هم [قاریان] آنها می‌کنند، هم بعضی از بچه‌های ما می‌کنند - خیلی توجه نکنید؛ یعنی بیشتر به معانی [توجه بشود]. البته بنده با صوت خوب و لحن خوب صد درصد موافقم؛ اینکه لحن‌های خوبی را انتخاب بکنید و یاد بگیرید و بیان کنید، چیزهای خوبی است، منتها توجه بشود که از حد صحیح و جاده‌ مستقیم خارج نشوید.»

انتهای پیام