صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۶۱۳
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۷

منیره روزبهانی معلم بازنشسته، مدرس دانشگاه و استاد قرآن کریم شهرستان ملایر روز گذشته 26 اسفنماه بعد از تحمل یک دوره بیماری در ماه بهار قرآن در گذشت.

 به گزارش ایکنا از همدان، منیره روزبهانی معلم بازنشسته، مدرس دانشگاه و  استاد قرآن کریم روز گذشته 26 اسفندماه بعد از تحمل یک دوره بیماری  در ماه بهار قرآن در گذشت.

این بانوی معلم قرآن به برکت انس و همراهی با آیات الهی و با زندگی بر مدار تعالیم قرآن و معارف اهل بیت علیهم السلام توانست در عمر خود، الگویی برای همه علاقه‌مندان به راه کمال قرآنی باشند.

این بانوی 63 ساله از سن 20 سالگی بیش از 40 سال از عمر خود را در راه اعتلای قرآن کریم و تربیت شاگردان قرآنی صرف کرد و در صبح 26 اسفند ماه آسمانی شد.

منیره روزبهانی، معلم و پیشکسوت قرآنی متولد سال ۱۳۴۲ بود که فعالیت‌های قرآنی خود را از دوره راهنمایی و دبیرستان آغاز کرد و از همان دوران در زمینه‌ روخوانی، روان‌خوانی، قرائت، حفظ و تفسیر و... فعالیت داشت و مسئولیت تالار قرآنی حکیم با برگزاری کلاس‌های مختلف قرآنی را نیز در حوزه خواهران عهده‌دار بود.

وی معلم و مربی پرورشی و تدریس در دانشگاه‌های مختلف ملایر هم به عنوان استاد قرآن و همکاری با بنیاد شهید، اداره تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش، کمیته امداد، اوقاف و را در کارنامه خود دارد.

روزبهانی مربی آموزش‌های عقیدتی سیاسی و برگزاری کلاس‌های قرآن در روستاها و عنوان اولین برگزارکننده کلاس نهج‌البلاغه در ملایر و مسئول هیئت پیروان عترت و مسئول هیئت خواهران حضرت خدیجه(س) بود.

انتخاب او به عنوان سه چهره برتر در برنامه صبح انقلاب رتبه‌های قرآنی در استان و کشور و کسب بیش از ۵۰ رتبه برتر در رشته‌های مختلف مفاهیم و قرائت از زمان دبیرستان و دوران دانشجویی و فعالیت‌های قرآنی و مربی نمونه پرورشیدر زمان خدمت در آموزش و پرورش از دیگر افتخارات مرحومه روزبهانی است.

این بانوی قرآنی به عنوان مربی قرآن، استاد نهج البلاغه، استاد صحیفه سجادیه،  یک دوره مسئول کانون مداحان بانوان ملایر، داور مسابقات قرآن کریم، مربی  کلاس های مختلف سبک زندگی اسلامی، مداحی و... معلم و مدرس دانشگاه بود، علاوه بر این وی یک گروه جهادی در راستای کمک‌های مومنانه تشکیل و سال‌ها بود در کنار چند تن از بانوان جهادی ملایر با تهیه بسته‌های معیشتی، جهیزیه و... از خانواده‌های نیازمند دستگیری می‌کرد.

مرحومه روزبهانی از بانوان تجلیل شده در استان همدان در حوزه‌های قرآنی بوده و 12 آذر ماه سال 1402 نیز از وی به عنوان یکی از فعالان و پیشکسوتان قرآنی ملایر توسط جهاد دانشگاهی همدان در دفتر امام جمعه ملایر تجلیل شد.

این بانوی قرآنی و فرهیخته ملایری امروز با حضور اقشار مختلف مردم، فعالان قرآنی و جمعی از مسئولان در آرامستان روستای نامیله در کنار مزار پدر و مادر آرام گرفت همچنین مراسم یادبود این بانوی قرآنی عصر امروز در مسجد امام جعفر صادق(ع) ملایر برگزار می‌شود.

خبرگزاری ایکنا نیز چندین مصاحبه با این فعال قرآنی در خصوص فعالیت‌های قرآنی شان داشته است و ضایعه تاسف‌بار درگذشت این معلم تربیت یافته مکتب قرآن کریم را به محضر خانواده این بانو و جامعه قرآنی استان همدان و شهرستان ملایر تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان ایشان صبر و اجر از درگاه ایزد متعال خطلب می‌کند.

انتهای پیام