صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۲۷۲۹
تاریخ انتشار : ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۱
پنجره‌ای به مطالبات قرآنی رهبر معظم انقلاب در ۴ دهه محافل طلیعه رمضان‌/ 17

قرآن را بخوانیم، زیاد بخوانیم، با دقت بخوانیم، با تدبر بخوانیم، با توجه به خدای متعال بخوانیم، از خود خدای متعال در تلاوت قرآن طلب کمک کنیم و بدانیم که دل با قرآن جلا پیدا می‌کند.

همزمان با نخستین روز ماه مبارک رمضان ۱۴۴۶ ه‌ق و برگزاری محفل قرآنی با حضور قاریان، حافظان و فعالان قرآنی نزد رهبر معظم انقلاب، ایکنا هر روز به مطالبات معظم له در چهار دهه برپایی هر ساله محافل قرآنی طلیعه ماه رمضان نگاهی خواهد داشت.

در بخشی از بیانات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در طلیعه رمضان ۱۴۴۲ ه‌ق مطابق با ۲۵ فروردین ۱۴۰۰ ه‌ش آمده است؛

 

«قرآن را بخوانیم، زیاد بخوانیم، با دقت بخوانیم، با تدبر بخوانیم، با توجه به خدای متعال بخوانیم، از خود خدای متعال در تلاوت قرآن طلب کمک کنیم و بدانیم که دل با قرآن جلا پیدا می‌کند؛ این تعبیر امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) است که «وَ اِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن»؛ این خطبه‌ بسیار زیبای صدوهفتادوششم نهج‌البلاغه است که امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) در مورد قرآن بیان کردند و فقراتی از آن را ما گاهی در صحبت‌ها خوانده‌ایم. اینجا می‌فرماید: وَ اِنَّ اللَهَ سُبحانَهُ لَم یَعِظ اَحَداً بِمِثلِ هَذَا القُرآن؛ خدای متعال در هیچ یک از کتاب‌های آسمانی، مثل قرآن آحاد بشر را موعظه نکرده، به آنها درس نداده، آنها را راهنمایی نکرده. فَاِنَّهُ حَبلُ اللهِ المَتینُ وَ سَبَبُهُ الاَمینُ وَ فیهِ رَبیعُ القَلب؛ بهار دل؛ دل را بهاری می‌کند، دل را با طراوت می‌کند، دل را سرسبز می‌کند، دل را زمینه‌ رویاندن معارف و توجهات حقیقی قرار می‌دهد؛ وَ فیهِ رَبیعُ القَلبِ وَ یَنابیعُ العِلمِ وَ ما لِلقَلبِ جِلاءٌ غَیرُه؛ این کلمه‌ «جلا» در فرمایش امیرالمؤمنین (علیه‌السلام) است.»

انتهای پیام