صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۳۴۲۲
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۴

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به نقش هدایت‌گری عالمان دینی در جامعه، گفت: «تبیین» مهم‌ترین نقش و وظیفه عالمان دینی در هدایت جامعه است.

به گزارش ایکنا از گیلان، آیت‌الله رضا رمضانی، دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) شامگاه دوم فروردین در مراسم بزرگداشت سومین سالگرد ارتحال آیت‌الله سیدمجتبی رودباری که در مسجد صفی رشت برگزار شد، با تسلیت روز شهادت امام علی (ع)، اظهار کرد: امیرمؤمنان حضرت علی(ع)، معجزه تربیتی پیامبر اکرم(ص) هستند‌.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به جایگاه والای عالم فقید آیت‌الله رودباری، افزود: تکریم و بزرگداشت این شخصیت فرزانه، در واقع به نوعی تجلیل از علم، عالم، دانش و فضیلت است. مرحوم آیت‌الله رودباری، عالم و مجتهد بود، زهد و پارسایی، خدوم بودن و مردمداری از ویژگی‌های بارز ایشان بود.

وی با اشاره به چند دهه خدمت‌رسانی به مردم از سوی آیت‌الله رودباری، گفت: آیت‌الله رودباری مامن و ملجا مؤمنین و دغدغه‌مند نسبت به حوزه علمیه بود، متأسفانه وضعیت حوزه‌های علمیه گیلان رضایت‌بخش نیست.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به نگاه تربیتی آیت‌الله رودباری، تصریح کرد: تربیت نسلی مؤثر و آینده‌ساز از دغدغه‌های مهم مرحوم آیت‌الله رودباری بود. بدترین دشمن بشریت جهل است، آیت‌الله رودباری از جمله علمای بزرگ گیلان بودند که با ارتبا‌ط‌گیری و مراوده با این شخصیت والامقام، جهل و نادانی از فرد دور می‌شد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اینکه اسلام قائل به تقدس‌گرایی است، گفت: دنیای غرب دنبال تقدس زدایی و نادیده گرفتن مقدسات است و تلاش می‌کنند هر گونه قداستی در جامعه شکسته شود.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به هتک حرمت پی در پی ائمه اطهار، پیامبر و کتاب مقدس قرآن از سوی جامعه لیبرالیسم غرب، افزود: بین آزادی و قداست شکنی و بی حرمتی با مقدسات باید تمیز قائل شد و در این‌باره روشنگری کرد.

وی با بیان اینکه انبیاء سرچشمه هدایت هستند، گفت: کسانی که راه انبیا پیشه کردند چراغ راه هدایت جامعه به شمار می‌روند.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نقش هدایت‌گری عالمان دینی در جامعه، بیان کرد: «تبیین»، مهم‌ترین نقش و وظیفه عالمان دینی در هدایت جامعه است.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه رویکرد عالمان دینی نسبت به دین باید دقیق، عمیق و جامع باشد، گفت: برخی تلاش کردند این رویکرد را تنزل بدهند و اگر این اتفاق بیفتد کارکرد دین هم دچار تنزل می‌شود.

وی با اشاره به دو نگاه افراطی علیه دین، افزود: یک نگاه دنبال حذف کامل دین بود و عده‌ای دیگر دنبال محدود کردن دین؛ این افراد و اندیشه‌ها به هر نحوی دنبال نابودی دین بودند.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به حمله روشنفکران غربی به کارکرد دین در بخش‌های مختلف، بیان کرد: افرادی دنبال حذف کارکرد اجتماعی دین بودند و این کارکرد را صرفا در حوزه فردی معطوف می‌کردند.

آیت‌الله رمضانی با بیان اینکه رویکرد و کارکرد دین حداکثری و جامع است، گفت: نقش دین در همه ابعاد وجودی انسان حکم‌فرما است.

وی با اشاره به نقش چند بعدی و چندوجهی دین در جامعه، افزود: دین در تمام ابعاد زندگی فردی و اجتماعی انسان تأثیر مستقیم می‌گذارد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه انسان با تکیه بر دین در دنیا به تکامل می‌رسد، گفت: دین ملاک‌های درست را در رسیدن به تعالی و سعادت به انسان نشان می‌دهد تا جسم و روح، پاک و منزه شود.

آیت‌الله رمضانی به تشریح وظایف عالمان دینی در قبال جامعه پرداخت و بیان کرد: آموزش دین و رفع و پاسخ‌گویی به شبهات از وظایف مهم عالمان است.

وی با بیان اینکه عصر حاضر دوران شبهه است، افزود: پاسخگویی و رفع ابهامات و شبهات چندوجهی دشمن به ویژه در حوزه دین از ماموریت‌های عالمان دینی است.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به شبهات چندوجهی علیه دین اسلام، اضافه کرد: شبهات به دستاویزی برای تحریف معارف دینی تبدیل شده است تا جایی که اسلام را به تعابیر نادرست معنا می‌کنند.

آیت‌الله رمضانی با اشاره به تحریف دین در ادوار مختلف، بیان کرد: تحریف دین در گذشته تا به امروز به صور مختلف اتفاق افتاده و امروز این تحریف شکل هوشمندانه به خود گرفته است و باید در این خصوص مراقبت و دقت بیشتری صورت گیرد.

وی با بیان اینکه اسلام‌هراسی در جامعه جهانی به راه افتاده است، افزود: اسلام فردساز و جامعه‌‌ساز است و فقط بُعد حُبی ندارد.

نماینده مردم گیلان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به آب‌رفت نقشه ایران در دوره حکمرانی سلطنتی، تصریح کرد: نقشه ایران در دوران سلطنتی حاکمان و پادشاهان نالایق از پنج میلیون متر مربع به یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر مربع رسیده است.

انتهای پیام