صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۴۸۸۷
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۵

مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: در ایام نوروز امسال حدود 2 میلیون زائر به بقاع متبرکه خراسان رضوی مشرف شدند که از این تعداد 37 هزار و 848 زائر خارجی بودند.

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی و به نقل از روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی اظهار کرد: طرح آرامش بهاری در ایام نوروز در 117 بقعه متبرکه خراسان رضوی برگزار شد که از 28 اسفند تا 15 فروردین در ایام نوروز امسال، یک میلیون و 862 هزار و 784 زائر به بقاع متبرکه خراسان رضوی مشرف شدند که از این تعداد 37 هزار و 848 زائر خارجی بودند. مراسم تحویل سال نو در 83 بقعه متبرکه برگزار شد و 276 هزار زائر در واحدهای اقامتی بقاع متبرکه استان اسکان یافتند.
 
احمدزاده با اشاره به همزمانی طرح آرامش بهاری با ماه مبارک رمضان تصریح کرد: طرح ضیافت الهی از 12 اسفند ماه سال گذشته در بقاع متبرکه آغاز شده و محافل انس با قرآن  جلسات روزانه جزء‌خوان برگزار شد، همچنین در شب‌های ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه استان سفره‌های افطاری ساده، پذیرایی و سحری به تعداد 906 هزار و 70 نفر برپا شد.
 
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌های فرهنگی طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه خراسان رضوی بیان کرد: اقامه نماز جماعت 2250 نوبت، سخنرانی، قرائت ادعیه و مسابقه فرهنگی  به تعداد 4 هزار 60 مورد، مشاوره وقف، غرفه کودک، مشاوره اعتقادی و خانوادگی و نمایشگاه‌های فرهنگی از جمله برنامه‌هایی است که در قالب طرح آرامش بهاری در بقاع متبرکه اجرا شد.
 
احمدزاده تعداد بازدیدکنندگان از خیمه معرفت را 238 هزار و  47 نفر عنوان کرد و گفت: در خیمه معرفت با حضور مبلغین، غرفه‌های متنوعی شامل مشاوره وقف، مشاوره خانوادگی و اعتقادی و غرفه کودک و … وجود داشت که خدمات مختلفی را ارائه دادند. 4060 مورد سخنرانی، قرائت ادعیه و مسابقات فرهنگی و 3635 مورد مراسم ترتیل‌خوانی، محفل انس و جلسه تفسیر قرآن نیز در ماه مبارک رمضان در بقاع متبرکه استان برگزار شد.
 
وی با اشاره به برگزاری مراسم شب‌های قدر در بقاع متبرکه استان گفت: همچنین به مناسبت شهادت امام علی(ع) در 71 بقعه عزاداری در بقاع متبرکه خراسان رضوی برگزار شد. در ایام نوروز  218 مستند در فضای مجازی از بقاع متبرکه استان پخش و منتشر  و 351 بسته معیشتی در قالب طرح قرار دوازدهم منتشر شد.
انتهای پیام