صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۵۰۷۵
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۶

ممانعت از ظاهر شدن یک خبرنگار زن لبنانی با حجاب، موجی از اعتراضات و همبستگی گسترده با وی را در این کشور درپی داشته است.

به گزارش ایکنا به نقل از عربی 21، استعفای زینب یاسین، خبرنگار لبنانی از تلویزیون لبنان جنجال‌های گسترده‌ای را برانگیخت، زیرا وی در اظهارات خود تأکید کرد که به دلیل داشتن حجاب از حضور در این تلویزیون منع شده است.

این اتفاق که پس از پوشش رویدادهای اخیر در لبنان توسط این خبرنگار رخ داد، دوباره بحث مربوط به آزادی نوع پوشش در رسانه‌ها و حقوق زنان محجبه در رسانه‌های رسمی را مطرح کرده است.

زینب یاسین که به عنوان خبرنگار در تلویزیون لبنان کار می‌کرد، در استعفای خود خطاب به پل مرقص، وزیر اطلاع‌رسانی لبنان، ضمن ابراز نارضایتی شدید خود از این تصمیم تأکید کرد که این رسانه نسبت به کسانی که حجاب دارند، برخورد دوگانه‌ای دارد.

وی افزود: احساس می‌کند سازمان رسانه‌ای لبنان حق او برای کار آزادانه و با احترام به اعتقادات شخصی را رعایت نمی‌کند.

تصمیم برای جلوگیری از حضور یاسین در تلویزیون لنبان، به واکنش گسترده در افکار عمومی لبنان منجر شد و شبکه‌های اجتماعی شاهد موجی از حمایت بسیاری از روزنامه‌نگاران و فعالان اجتماعی از این خبرنگار را شاهد بود.

در واکنش به این رخداد، ندا صلیبا، دستیار مدیر کل این رسانه بیانیه‌ای صادر کرد که در آن وجود هدف‌گیری شخصی علیه یاسین را تکذیب کرد.

وی خاطرنشان کرد که این رسانه بر اساس سیاست‌های تاریخی و داخلی، هیچ نماد مذهبی را در برنامه‌های خود به کار نمی‌گیرد و این سیاست‌ها شامل همه کارمندان این رسانه، بدون تبعیض بین مذاهب می‌شود.

وی همچنین تأکید کرد که این موضوع قبلاً در دوره دولت قبلی مطرح و در نهایت حل شد.

در همین رابطه، عنایه عزالدین، نماینده پارلمان، در تماسی با وزیر اطلاع‌رسانی لبنان، خواستار پیگیری این پرونده شده و تأکید کرد که آزادی عقیده و عدم تبعیض بین شهروندان به دلیل اعتقاداتشان از جمله حقوق تضمین شده در قانون اساسی لبنان است.

از سوی دیگر، «مجمع علمای مسلمان» با توجه به اینکه این تصمیم با قانون اساسی و حقوق بشر مغایرت دارد، از یاسین دفاع کرد.

کمیته حمایت از خبرنگاران هم تبعیض صورت گرفته نسبت به این بانوی محجبه را محکوم و تأکید کرد که این حادثه نیاز به بازنگری در سیاست‌های نهادهای رسانه‌ای لبنان را برجسته می‌کند.

انتهای پیام