صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۵۱۱۹
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷
شهردار شیراز مطرح کرد

محمدحسن اسدی، احداث مجموعه‌های ورزشی در محله‌ها را جزو نیازهای آن‌ها و مطالبات شهروندان برشمرد و گفت: توجه همزمان به توسعه و پیشرفت شهر و نیازهای مردم در محله‌ها و محله‌محوری سرلوحه کار مدیریت شهری است.

به گزارش ایکنا از فارس، محمدحسن اسدی، شهردار شیراز امروز، 18 فروردین در بازدید از مجموعه ورزشی خیابان فیض که با حضور رئیس شورای اسلامی شهر شیراز و شهردار منطقه ۱۱ و دیگر مسئولان شهرداری و همچنین معتمدین محلی همراه بود، با بیان اینکه روند افزایش سرانه‌های خدماتی در محله‌های سطح شهر به‌ویژه محله‌های کمتر برخوردار شهر در حال ‌توسعه است، گفت: در زمینه افزایش سرانه ورزشی، چندین سالن و مجموعه ورزشی در برخی محله‌های سطح شهر در دست اجراست.

وی، احداث مجموعه‌های ورزشی در محله‌ها را جزو نیازهای این محله‌ها و مطالبات شهروندان برشمرد و با تأکید بر توجه به خواسته‌های مردم در محله‌ها، گفت: توجه همزمان به توسعه و پیشرفت شهر و نیازهای مردم در محله‌ها و محله‌محوری سرلوحه کار مدیریت شهری است.

شهردار  شیراز افزود: با این رویکرد علاوه بر پروژه‌های کلانی که در سطح شهر در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدماتی، حمل‌ونقلی و... اجرا و یا در دست اجرا است، در راستای افزایش رفاه و آسایش مردم در محله‌ها نیز اقدامات زیربنایی خوبی در سطح محله‌های شهر شیراز انجام شده است و این روند باقدرت هرچه تمام ادامه دارد.

اسدی به مجموعه ورزشی خیابان فیض در محدوده شهرداری منطقه 11 شیراز اشاره کرد و گفت: این مجموعه ورزشی بر اساس نیازسنجی و به‌منظور دسترسی ساکنین به‌ویژه شهروندان ساکن در خیابان فیض به امکانات رفاهی و ورزشی در دست احداث است.

وی با بیان اینکه این مجموعه ورزشی مشتمل بر دو سالن توپی و غیرتوپی به ترتیب به متراژ ۱۳۰۰ و ۵۵۰ مترمربع و همچنین ساختمان اداری به متراژ ۲۵۰ مترمربع است، تصریح کرد: ایجاد فضایی مناسب جهت ورزش و پرکردن اوقات فراغت شهروندان، افزایش سرانه ورزشی، ارتقای سطح سلامت و ترغیب و تشویق مردم به‌ویژه جوانان به ورزش و افزایش نشاط اجتماعی از اهداف احداث این مجموعه ورزشی است.

شهردار شیراز تصریح کرد: از آنجا که محله و خیابان فیض شیراز نسبت به محله‌های دیگر شهر برخورداری کمتری از امکانات فراغتی و ورزشی داشته است، قطعاً احداث این مجموعه ورزشی می‌تواند تأثیر بسزایی در ارتقای نشاط اجتماعی در این محله داشته باشد.

انتهای پیام