حجتالاسلام محمد نودهی، مسئول مرکز راهبردی تعالی خانواده تبلیغات اسلامی گلستان در گفت وگو با ایکنا از گلستان از افتتاح هشتمین مرکز تعالی خانواده استان گلستان در شهرستان آققلا(چهارشنبه ۲۰ فروردین ماه) خبر داد و گفت: ایجاد شبکه فعالین خانواده و جمعیت در استان به منظور تحکیم بنیان خانواده به مدل مردمی از اهداف راهاندازی این مرکز میباشد.
مسئول مرکز راهبردی تعالی خانواده تبلیغات اسلامی گلستان افزود: در تمدن اسلامی توجه به اهمیت خانواده و نقش بیبدیل این نهاد مقدس در انتقال فرهنگ و عقاید به نسلها و تأثیر شگرف سلامتی خانواده بر صحت روحی و روانی جامعه و ارائه الگویِ مطلوبِ خانواده تراز اسلامی، گام بزرگی برای رشد و تکامل جامعه است.
وی اظهار کرد: در راستای منویات مقام معظم رهبری تا کنون نمایندگیهای مختلف مرکز راهبردی تعالی خانواده را در شهرهای گرگان، علیآبادکتول و فاضلآباد و آزادشهر، کلاله، گنبدکاووس و کردکوی راهاندازی شده است.
انتهای پیام