صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۵۶۲۰
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۷
محمدلو:

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل با اشاره به آسیب‌های اجتماعی زنان و خانواده، به‌ویژه معضل طلاق، گفت: مطالعه، پژوهش و فعالیت در این دو حوزه می‌تواند نقش مؤثری در کاهش ناهنجاری‌ها و بزهکاری‌های اجتماعی داشته باشد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، فریبا محمدلو، مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل، ۲۰ فروردین ماه در نشست با رئیس توسعه حل اختلاف استان با بیان اینکه طلاق و آسیب‌های اجتماعی زنان و خانواده می‌تواند موجب صدمات جبران‌ناپذیری به جامعه و منشأ بسیاری از بزهکاری‌های فردی و باعث متلاشی شدن خانواده شود، اظهار کرد: برای کاهش بروز چنین بحران‌هایی قبل از هر چیز باید نسبت به پیشگیری آن اقدام کرد و در زمینه‌های متعدد از جمله برگزاری نشست‌های مشاوره با حضور صاحب‌منصبان و متخصصان مربوط از فروپاشی خانواده‌ها جلوگیری به‌عمل آورد.

وی با تأکید بر اینکه در جریان آسیب‌های اجتماعی، افراد باید نسبت به رفتار حامیان این قشر آسیب‌پذیر، مشوق باشند، گفت: برخورد‌های به‌جا و شایسته این حامیان، خود عامل پیشگیری از بسیاری از بزهکاری‌های جامعه می‌شود. 

محمدلو افزود: باید تلاش کرد افراد آسیب‌دیده از طلاق پس از سازش و مصالحه بتوانند به شرایط و روحیات اولیه خود بازگردند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسین علوی، رئیس توسعه حل اختلاف استان اردبیل هم با بیان اینکه توسعه حل اختلاف استان به واسطه طرح صلح‌یاران توانسته از اعدام افراد بسیاری جلوگیری کند، گفت: رسانه‌ها و صداوسیما می‌توانند در ترویج امر پسندیده صلح و سازش با استفاده از آموزه‌های دینی، کمک‌حال نهاد‌ها و مؤسسات متولی باشند.

انتهای پیام