صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۵۸۲۶
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۰

استاندار اردبیل با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور برای مدرسه‌سازی، از پیگیری برنامه اجرایی در راستای احداث ۲۶۹ مدرسه ۱۲ کلاسه در استان اردبیل خبر داد و گفت: این تعداد مدارس ظرفیت بزرگی برای استان خواهد بود و مدارس کانکسی نیز برچیده می‌شود.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری اردبیل، مسعود امامی یگانه، استاندار اردبیل در نشست با معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: نگاه به حوزه آموزش و پرورش در سطح استان و ملی سیاسی نیست و اقدامات در این بخش نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده است.

وی با بیان اینکه برای پیشرفت آموزش و پرورش باید نگاهی فراتر از روند اداری داشته باشیم، گفت: از توسعه کمی و کیفی در حوزه آموزش و پرورش استان اردبیل حمایت می‌شود.

استاندار اردبیل مشارکت خیرین و برخی بانک‌ها در موضوع مدرسه‌سازی را یادآور شد و ادامه داد: در این راستا با تعدادی از بانک‌ها در سطح ملی برای مشارکت در مدرسه‌سازی هماهنگی شده است.

امامی یگانه با اشاره به ضرورت برخی بازنگری‌ها در محتوای آموزشی، توجه به ارتقای مهارت‌های زندگی در بین دانش‌آموزان را دارای اهمیت دانست.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور بر توسعه همزمان کمی و کیفی در حوزه آموزش و پرورش گفت: دولت چهاردهم به ارتقای کیفیت در عین توسعه فضای آموزشی توجه دارد.

رضوان حکیم‌زاده افزود: اصلاح روش‌های آموزشی نیز در دولت مورد تأکید بوده و همراه بحث‌های سخت‌افزاری، بخش‌های محتوایی نیز در اولویت است.

انتهای پیام