صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۱۲۱
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۳

سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی در ادامه دیدارهای خود با جامعه ایثارگری، به‌صورت جداگانه به ملاقات خانواده بزرگوار شهیدان والامقام «محمدرضا ابوسلطانی»، «داود نصیرزاده» و «حبیب خاشع گر» و جانباز سرافراز حاج «اکبر یگانه قصاب» در تبریز رفت و از ایشان تجلیل بعمل آورد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی اداره کل بنیاد شهید استان، علی اکبر سلمانی، سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی امروز 24 فروردین‌ماه در ادامه دیدارهای مستمر خود با خانواده شهدا و جامعه ایثارگری، به‌صورت جداگانه به ملاقات خانواده شهیدان والامقام «محمدرضا ابوسلطانی»، «داود نصیرزاده» و «حبیب خاشع گر» و جانباز سرافراز حاج «اکبر یگانه قصاب» در تبریز رفت و از ایشان تجلیل بعمل آورد.

وی در یکی از این دیدارها با حاجیه‌خانم «زهرا ولی نژاد» مادر بزرگوار شهید والامقام «محمدرضا ابوسلطانی» ملاقات کرد و ضمن آرزوی طول عمر و سلامتی، با اهدای لوح بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی از فداکاری و صبر او تجلیل کرد.

سلمانی همچنین با حضور در منزل شهید «داود نصیرزاده»، با حاجیه‌خانم «پریزاد قلیپور» مادر گرانقدر این شهید والامقام دیدار و با اهدای لوح یادبود، از وی تجلیل بعمل آورد.

دیدار با حاجیه‌خانم «زلیخا الواری» مادر گرانقدر شهید والامقام «حبیب خاشع گر» سومین ملاقات‌ سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی بود که در پایان به رسم یادبود، لوحی به این مادر صبور اهدا شد.

وی در واپسین ملاقات، با حاج «اکبر یگانه قصاب» از جانبازان سرافراز تبریز هم دیدار و به پاس قدرشناسی از رشادت‌ها و ایثارگری‌های او، لوح یادبودی تقدیم کرد.

انتهای پیام