صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۲۰۵
تاریخ انتشار : ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۴
همزمان با دهه کرامت

دومین اردوی حضوری تیم ملی قاریان نونهال و نوجوان 17 تا 19اردیبهشت همزمان با سالروز میلاد خجسته امام رضا(ع) و دهه کرامت در شهرقم برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین مجید صادقی، معاون پرورشی و تربیتی بنیاد قرآنیان اسوه در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایکنا با اعلام این خبر گفت: سال گذشته و در بدو تشکیل تیم ملی قاریان نونهال و نوجوان، شاهد برگزاری نخستین اردوی حضوری برای اعضای این تیم بودیم و هم‌اکنون نیز مقدمات برگزاری دومین اردوی حضوری آن در حال انجام است.
 
وی ادامه داد: برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در مرحله مقدماتی برگزاری دومین اردوی حضوری تیم ملی قاریان نونهال و نوجوان شامل طراحی بخش‌های آموزشی و تربیتی این تیم، شرایط اسکان و برنامه‌هایی است که در نظر داریم در طول این اردوی سه‌روزه از 17 تا 19 اردیبهشت، آنها را به مورد اجرا گذاریم.
 
صادقی تصریح کرد: بخش آموزشی در نظر گرفته شده برای اعضای تیم ملی قاریان نونهال و نوجوان در این اردو شامل کلاس‌های فنی و تخصصی در زمینه قرائت و موارد مربوط به آن است و در بخش تربیتی و فرهنگی نیز با تشکیل حلقه‌های رشد سعی داریم تا سطح دوستان عضو این تیم را در مواردی همچون انجام کارگروهی، موازین اخلاقی و تربیتی و ... ارتقا دهیم. 
 
معاون پرورشی و تربیتی بنیاد قرآنیان اسوه گفت: از جمله برنامه‌های ویژه‌ای که در طول برگزاری این اردو در نظر داریم، دیدار اعضای تیم با شخصیت‌های فرهیخته قرآنی به ویژه در حوزه تلاوت قرآن است که در قالب برنامه‌ای با نام «دیدار با ابرار قرآنی» به مورد اجرا درخواهد آمد.
 
وی در پاسخ به این پرسش که آیا همچون مراسم افتتاحیه، جلسات توجیهی نیز با والدین اعضای تیم ملی قاریان نونهال و نوجوان برگزار خواهد شد، گفت: در این اردو سعی شده است تا نونهالان و نوجوانان عضو این تیم فضایی مستقل بدون نظارت و همراهی والدین خود را تجربه کنند تا علاوه بر تمرکز بر روی مباحث فنی و کلاسی، با روحیه مسئولیت‌پذیری در خصوص انجام کارگروهی و اقدامات نوع‌دوستانه نیز تجربیاتی به دست آورند.
 
صادقی در پایان گفت: محل برگزاری بخش آموزشی این اردو مجتمع فرهنگی یاوران مهدی و محل برگزاری بخش پرورشی و تربیتی این اردو نیز اردوگاه اقصی در شهر مقدس قم خواهد بود.
 
انتهای پیام