صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۳۸۹
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۷

گردهمایی اهالی رسانه در محکومیت جنایات رژیم منحوس صهیونیستی در غزه و به شهادت رساندن خبرنگاران امروز، 25 فروردین ماه در تالار مرکزی رشت برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گیلان، امیرحسین طاهری، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان امروز، 25 فروردین‌ماه در اجتماع اصحاب رسانه و خبرنگاران گیلان در حمایت از مردم غزه و فلسطین که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، اظهار کرد: خبرنگاران پیام حق را انعکاس می‌دهند و خبرنگاران غزه در همین راه مظلومانه به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به اهمیت شهید و شهادت افزود: شهدای غزه در راه اطلاع رسانی شفاف از شرایط حاکم بر مردم مظلوم فلسطین از سوی رژیم غاصب صهیونیستی، به مقام شامخ شهادت رسیدند.

مهدی پارسا، رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان هم در این مراسم با بیان اینکه خبرنگاران پیام حق را انعکاس می‌دهند و خبرنگاران غزه در همین راه مظلومانه به شهادت رسیدند، گفت: در کمال تأسف، تا امروز در کنار شهادت کودکان و نوجوانان، زنان و مردان سالخورده، خبرنگاران مظلوم به عنوان راویان صدیق اخبار غزه به همراه خانه و خانواده‌هایشان نیز هدف کینه نظامیان جنایتکار اسرائیلی قرار گرفته و در راه ایفای رسالت بزرگ خبری خود و در راستای مقاومت پایدار به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به شهادت ۲۱۱ خبرنگار فلسطینی توسط اسرائیل افزود: اسرائیلی‌ها با سانسور هوشمند رسانه‌ای دنبال این هستند که صدای مردم مظلوم فلسطین و غزه به دنیا نرسد.

پارسا گفت: رژیم غاصب و منحوس صهیونیستی در اقدامی هولناک و غیر انسانی با هدف قراردادن غیرنظامیان به ویژه زنان و کودکان، ماهیت ضد بشری خود را به دنیا مخابره کرده تا ثابت کند برای رسیدن به اهداف شوم خود به حقوق بشر بی توجه است.

رئیس سازمان بسیج رسانه استان گیلان تصریح کرد: سازمان بسیج رسانه استان گیلان ضمن محکوم کردن جنایات ددمنشانه رژیم غاصب صهیونیستی و ابراز همدردی با زنان و مردان محکم جبهه مقاومت، اعلام می دارد که اصحاب رسانه و خبرنگاران برای همراهی با مردان، زنان و کودکان غزه و روایت رسانه‌ای جنایات این رژیم از هیچ تلاشی دریغ نکرده و گوش به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آمادگی خود را برای هرگونه همراهی از اعزام به مناطق جنگ زده غزه برای روایت حقیقتِ جنایات وحشیانه اسرائیل غاصب تا همراهی با مردم مظلوم غزه با هدف کاهش دردها و آلام آنان اعلام می‌دارد.

انتهای پیام