صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۴۶۲
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷

کارشناس قرآن و عترت دانشگاه مازندران از برگزاری آزمون کتبی نهج‌البلاغه با حضور دانشجویان، کارکنان و استادان در دو بخش آقایان و بانوان در دانشگاه مازندران خبر داد.

حبیب‌الله غفاری، کارشناس قرآن و عترت دانشگاه مازندران در گفت‌و‌گو با ایکنا از مازندران، اظهار کرد: با همت معاونت فرهنگی و نهاد رهبری دانشگاه مازندران، ظهر امروز ۲۵ فروردین‌ماه آزمون نهج‌البلاغه همگام با دیگر رشته‌های قرآن و عترت در دو بخش آقایان و بانوان در دانشگاه مازندران برگزار شد. 
 
وی افزود: با توجه به تعطیلی دانشگاه در ایام ماه مبارک رمضان تلاش شد تا با تهیه نکات کلیدی هر جزء قرآن و نیز فراز‌هایی از حکمت‌های نهج‌البلاغه و انتشار مجازی این تولیدات در سطح فضای مجازی دانشگاه، آزمون کتبی بر پایه از مجموعه مطالب منتشره در فضای مجازی برگزار شد و طی آن به ۱۴ نفر از برترین‌های این مسابقه به قید قرعه به مبلغ یک میلیون تومان جایزه اهدا می‌شود.
 
کارشناس قرآن و عترت دانشگاه مازندران، تصریح کرد: در این آزمون دانشجویان، کارکنان و اساتید نیز شرکت کردند و در پایان برای کارکنان و استادانی که در این آزمون شرکت کردند گواهینامه ۲۰ ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت نیز اهدا شد.
 
غفاری گفت: با توجه به حوادث اخیر غزه و توحش رژیم صهیونیستی در جنایت جنگی، دانشجویان و استادان و کارکنان این دانشگاه امروز پس از برگزاری این آزمون با فریاد مرگ بر اسرائیل این جنایات را محکوم کردند.
انتهای پیام