صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۶۹۸
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۷
رئیس سازمان حج و زیارت تاکید کرد:

علیرضا بیات، با تاکید بر لزوم تقویت آموزش‌ها به عوامل اجرایی و زائران جهت جلوگیری از بروز مشکلات، گفت: مراسم حج امسال مطابق برنامه‌ها انجام می‌گیرد اما برای مراسم سال آینده، برنامه داریم تا اغلب فرایندهای جاری مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی حج و زیارت استان، علیرضا بیات، رئیس سازمان حج و زیارت، روز گذشته 26 فروردین‌ماه، در دوره آموزشی و توجیهی عوامل اجرایی حج تمتع شمالغرب کشور در تبریز، گفت: دنیای امروز لحظه به لحظه در حال تحول و تغییر است و ما نیز باید نگاه تحولی با رویکرد نوآورانه داشته باشیم و از نگاه سنتی در مراحل اجرا، فرایندها و سازماندهی‌ها به سمت نگاهی متناسب با علم روز حرکت کنیم که فقط هدف، خدمت بهتر به زائر است. 

وی با بیان اینکه باید ۹۰ درصد فرایندهای این سازمان در قالب سامانه انجام بگیرد، اظهار کرد: سازمان حج و زیارت با کمترین نیروی انسانی تلاش دارد بهترین خدمات را به زائران خانه خدا ارائه دهد و از امکانات در اختیار بهترین بهره را ببرد.

بیات افزود: عوامل اجرایی، کارگزاران، مسئولان کاروان‌ها و مجموعه‌ها، هر یک خادم مهمانان خداوند متعال بوده و صاحبخانه هستند که جای افتخار برای تک به تک ما دارد و خدا را از بابت این افتخار خادمی شکرگزار هستیم.

رئیس سازمان حج و زیارت ادامه داد: در ادارات و نهادهای مختلف، تکریم ارباب رجوع و خدمت بی منت به مردم مطرح است اما در مجموعه دستگاه حج و زیارت، عوامل اجرایی، منت زائران را می‌کشند تا به آنها خدمت کنند، که بسیار برای ما باارزش است.

وی با تاکید بر لزوم تقویت آموزش‌ها به عوامل اجرایی و زائران جهت جلوگیری از بروز مشکلات، گفت: مراسم حج امسال مطابق برنامه‌ها انجام می‌گیرد اما برای مراسم سال آینده، برنامه داریم تا اغلب فرایندهای جاری مورد بازنگری و اصلاح قرار گیرد.

بیات با تاکید بر جوانگرایی در بدنه مسئولان کاروان‌ها، تاکید کرد: برای انجام برنامه‌ها و کارها، یک جدول زمانبندی طراحی کرده و تقدم و تاخر برخی فرایندها را تغییر می‌دهیم.

رئیس سازمان حج و زیارت نظرخواهی از زائران خانه خدا برای نحوه دریافت خدمات را یکی از موارد مطرح شده برای بررسی عنوان کرد و افزود: توافق شده تا انتقال برخی از زائران خانه خدا امسال با شرکت هواپیمایی عربستانی انجام گیرد تا بخشی از سنگینی بار تردد از دوش شرکت هواپیمایی ایرانی برداشته شود.

وی از بهره‌گیری از دستیاران بانو برای کاروان‌ها جهت کمک به زائران خانمی که ممکن است با برخی مشکلات در طول انجام اعمال حج مواجه شوند، خبر داد.

بیات اظهار کرد: ۵۵ درصد از زائران را بانوان تشکیل می‌دهند و در سخت‌ترین شرایط نیاز دارند تا کارهای خود را با کمک یک بانوی مطلع به شرایط انجام دهد.

وی ادامه داد: معتقد هستیم که انجام کارها باید بر اساس سیستم و حساب و کتاب شده باشد و در این راستا لازم است تا فرهنگ سازمانی‌ مبتنی بر تصمیمات سیستمی و سامانه ای تغییر یافته و ساختار اداری منضبط دنبال شود.

امیر روحی، مدیر حج و زیارت آذربایجان شرقی نیز اظهار کرد: امسال تعداد زائران حج ابراهیمی از شمالغرب کشور (استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل و زنجان) هشت هزار و ۷۰ نفر در قالب ۵۵ کاروان و هشت مجموعه و زائران حج عمره نیز امسال ۱۶ هزار و ۶۲۱ نفر در قالب ۱۸۸ کاروان است.

وی، تعداد زائران عتبات عالیات عراق امسال از شمالغرب کشور را ۵۱ هزار و ۶۹ نفر در قالب هزار و ۳۲۹ کاروان عنوان کرد.

انتهای پیام