صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۶۷۴۵
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۵
شایگان‌فرد خبر داد:

دبیر یازدهمین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی گفت: در دوره یازدهم مقالات ۲۰ درصد فارسی و ۸۰ درصد به زبان انگلیسی بوده و همچنین ۵۰ درصد تعداد مقالات نسبت به میانگین ادوار گذشته افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، «یازدهمین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی» با حضور علی منتظری، رئیس جهاددانشگاهی و اساتید این حوزه صبح چهارشنبه ۲۷ فروردین‌ماه به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

محمدجواد شایگان‌فرد، دبیر کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی گفت: یازدهمین دوره کنفرانس وب‌پژوهی با هدف پوشش دادن تمامی تحقیقات حوزه‌ای خاص طراحی شد. با توجه به نبود چنین مفهومی در کشور، این ایده در سال ۱۳۹۳ مطرح شد و با دعوت از جمعی از اساتید صاحب‌نظر، اساس کنفرانس وب‌پژوهی شکل گرفت. از آنجا که موضوع کنفرانس، ماهیتی بین‌رشته‌ای و حتی چندرشته‌ای دارد، ابعاد مختلفی از جمله مهندسی، علوم انسانی و حتی هنر را دربرمی‌گیرد. 

وی افزود: محور‌های کنفرانس هر سال به‌روز می‌شوند، به‌عنوان مثال، امسال دو محور جدید، مدل‌های زبانی بزرگ و سلامت دیجیتال افزوده شد و خوشبختانه در این دو حوزه، مقالات بسیار باکیفیتی نه‌تنها از ایران، بلکه از خارج از کشور دریافت کردیم. 

شایگان‌فرد ادامه داد: ۱۱ دوره از این کنفرانس به صورت متوالی حتی در دوران کرونا برگزار شده است و از سال دوم در پایگاه‌های معتبر نمایه شده است. در سال اول ۸۵ درصد مقالات فارسی و ۱۵ درصد انگلیسی بوده و در دوره یازدهم ۲۰ درصد فارسی و ۸۰ درصد نیز انگلیسی بوده است. همچنین ۵۰ درصد تعداد مقالات نسبت به میانگین ادوار گذشته افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: در این دوره ۲۹۵ مقاله دریافت شد و تعداد مقالات پذیرفته‌شده شفاهی ۵۵ درصد بوده است. در این کنفرانس برترین دانشگاه‌ها جمله دانشگاه تهران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه شهید بهشتی و دانشگاه اندونزی حضور چشمگیر داشته‌اند. اما نرخ رد مقالات خارجی به دلیل استاندارد‌های سختگیرانه بالاتر بود.

به گزارش ایکنا، همچنین مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ طی سخنانی با قدردانی از حضور رئیس جهاددانشگاهی گفت: برگزاری کنفرانس‌ها و همایش‌هایی چون کنفرانس وب‌پژوهی از جمله برنامه‌هایی است که به انتقال دانش و ایجاد هم‌افزایی کمک می‌کند. در این راستا دانشگاه علم و فرهنگ در طول فعالیت خود، میزبان ۴۴ کنفرانس بوده که ۱۸ مورد آن از سال ۱۴۰۱ تاکنون برگزار شده است. 

باصولی ادامه داد: امسال شاهد رشد کمی و کیفی مقالات، افزایش مشارکت‌کنندگان و گسترش همکاری‌های بین‌المللی هستیم که جای بسی افتخار است.

انتهای پیام