در این مراسم که به همت هیئت خادمالرضا(ع) و در فضایی معنوی با حضور آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی، رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع)، امیرعباس بقایی فرماندار شهرستان قم، نمایندگانی از بیوت مراجع عظام تقلید و چهرههای برجسته حوزه ستایشگری نظیر حاج علی انسانی، حاج عباس حیدرزاده، محمدعلی مجاهدی، حاج علی مالکینژاد و جمعی دیگر از ذاکران اهلبیت(ع) حضور داشتند.
مراسم با تلاوت آیاتی از کلامالله مجید توسط محمدجواد فروغی، قاری بینالمللی قرآن کریم آغاز شد و در ادامه حضور خادمان مسجد جمکران همراه با پرچم متبرک این آستان مقدس، بر شکوه و معنویت فضای مراسم افزود.
حمید ناطقی، مسئول هیئت خادمالرضا(ع) قم، در ابتدای مراسم ضمن خوشآمدگویی به حاضران، از سلسله برنامههایی با عنوان «حبالحسین علیهالسلام» یاد کرد که با هدف تکریم پیشکسوتان عرصه های مختلف و مرتبط با هیئت و الگوسازی برای نسل جوان از سوی این هیئت طی سالهای اخیر برگزار میشود.
وی تجلیل از استادان سازگار و عاصی را افتخاری برای این هیئت دانست و بر نقش ماندگار آنان در عرصه مداحی و شعر آیینی تأکید کرد.
آیت الله نوری همدانی از مراجع عظام تقلید نیز به مناسبت برپایی مراسم تکریم دو شخصیت برجسته عرصه مداحی و شعر آیینی پیامی صادر کرده بود که در این مراسم قرائت شد.
در ادامه برنامه نیز احمد علوی شاعر آیینی استان قم به شعرخوانی پرداخت و پس از آن آیتالله فاضل لنکرانی در سخنانی، بر نقش کلیدی ولایت و تأثیر خطبا و مادحین در تحکیم بنیانهای اعتقادی جامعه تأکید کرد و بایستههای عرصه ستایشگری در مکتب اهلبیت علیهم السلام را تبیین کرد.
مداحی حاج علی انسانی، از ذاکران پیشکسوت اهلبیت(ع) نیز زینتبخش این آیین معنوی بود.
استاد غلامرضا سازگار با ابراز قدردانی از هیئت خادم الرضا(ع) قم گفت: امیدوارم حضرت سیدالشهدا(ع) این خادمی را از ما بپذیرد و ما را مشمول شفاعت خود قرار دهد.
وی افزود: هر شعری که مورد قبول حضرت سیدالشهدا(ع) باشد، برای من بالاترین افتخار است.
حاج رضا عاصی نیز در این مراسم با تقدیر از هیئت خادم الرضا(ع) قم در برپایی این مراسم بیان کرد: در ابتدای امر موافق برپایی این مراسم نبودم، چرا که خود را لایق مراسم بزرگداشت نمی دیدیم و با اصرار دوستان این زحمت به هیئت خادم الرضا(ع) داده شد.
عاصی گفت: پس از کلاس ششم دبستان به حوزه علمیه رفتم اما به دلیل علاقه بسیار زیادی که به امر مداحی داشتم وارد این عرصه شدم و در نزد اساتیدی همانند حاج مولوی کسب فیض کردم.
وی با بیان اینکه از برپایی مجالس حسینی نتایج خاصی دیدهام، افزود: هدایایی که برای انجام مداحی به من میدهند، برای روضه سالانه امام حسین(ع) خرج میشود و هر کسی که هدیهای داده را شریک در روضه قرار میدهم که این امر برایم بسیار ارزشمند است.
مداح پیشکسوت اهل بیت(ع) ابراز کرد: از همسر خود تشکر میکنم که در طی این سالها همراهیهای بسیار خوبی داشته است.
در بخش پایانی مراسم، با اهدای لوح و هدایا از سوی هیئت خادمالرضا(ع) و برخی نهادها و گروه های مردمی، از سالها مجاهدت استاد غلامرضا سازگار و استاد رضا عاصی در خدمت به فرهنگ و ترویج معارف اهلبیت(ع) تجلیل به عمل آمد. همچنین از همسران این دو شخصیت برجسته، بهعنوان همراهان وفادار در مسیر خدمترسانی فرهنگی و دینی، تقدیر شد.
انتهای پیام