صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۲۲۲
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱

نماینده کشورمان در بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان کشور اردن، شب گذشته عازم امان شد.

به گزارش ایکنا، سوگند رفیع‌زاده، حافظ کل قرآن کریم شب گذشته ۲۹ فروردین‌ماه برای حضور در بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان کشور اردن عازم امان پایتخت این کشور شد.

این حافظ کل قرآن بعد از برگزاری آزمون انتخابی، برای حضور در مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان کشور اردن معرفی شده است.

با توجه به اینکه رتبه‌های دوم تا ششم چهل و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم که اواخر سال ۱۴۰۲ برگزار شد، شرایط حضور در مسابقات قرآن اردن را نداشتند، آزمون انتخابی از بین دارندگان رتبه‌های هفتم به بعد مسابقات سراسری قرآن کریم صورت گرفت که در نتیجه آن سوگند رفیع‌زاده، با کسب بیشترین امتیاز به عنوان نماینده کشورمان در مسابقات اردن معرفی شده است.

رفیع‌زاده دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بوده و از جمله مهم‌ترین رتبه‌هایی که تا کنون به دست آورده می‌توان به کسب رتبه نخست رشته حفظ کل قرآن کریم در بیست و هفتمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد.

وی همچنین یکی از چهره‌های برتر قرآنی سال ۹۶ است که از سوی سازمان دارالقرآن الکریم در دوازدهمین مراسم ملی تکریم چهره‌های قرآنی به عنوان پدیده قرآنی زیر ۱۵ سال مورد تجلیل قرار گرفت.

بیستمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن بانوان کشور اردن امسال طی بازه زمانی ۲۱ تا ۲۶ شوال (۳۱ فروردین تا پنجم اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزار خواهد شد.

این مسابقات در سال‌های گذشته حدود یک ماه قبل از مسابقات آقایان برگزار می‌شد، اما زمان آن در این دوره، به بعد از مسابقات آقایان انتقال یافته است.

یادآور می‌شود، مسابقات بین‌المللی قرآن کشور اردن در رشته حفظ کل قرآن ویژه بانوان برگزار می‌شود، تاکنون ۱۸ دوره این رویداد بین‌المللی برگزار شده و در اغلب این ادوار نمایندگانی از کشورمان حضور داشته‌اند. موفق‌ترین بانوی شرکت‌کننده ایرانی، سما بابایی روشندل حافظ قرآن بود که اوایل سال ۱۳۹۵ موفق به دریافت رتبه نخست این مسابقات شد.

در دوره‌های هفدهم و هجدهم این مسابقات به ترتیب رؤیا فضائلی و زهرا عباسی به عنوان نماینده کشورمان عازم این مسابقات شدند و هر دو از کسب رتبه بازماندند.

انتهای پیام