صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۴۴۳
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲

مدیر عامل بنیاد فرهنگی، هنری سرلشکر شهید حاج حسین همدانی از انتشار فراخوان مقاله چهارمین دوره دوسالانه انتخاب آثار برتر خبر داد.

بهرام دوست پرست، مدیر عامل بنیاد فرهنگی، هنری سرلشکر شهید حاج حسین همدانی، در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، اظهار کرد: فراخوان مقاله چهارمین دوره دو سالانه انتخاب آثار برتر مدافعان حرم و جبهه مقاومت جایزه قافله سالار شهدای مدافع حرم شهید حاج حسین همدانی برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: این فراخوان در زمینه‌های فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، تاریخی، نظامی و بین الملل منتشر شده است و علاقمندان تا آخر مردادماه سال جاری مهلت ارسال آثار را خواهند داشت.

دوست پرست ادامه داد: این رویداد فرهنگی و ادبی در قالب‌های خاطره، داستان، رمان، زندگینامه، شعر، آثار مستند و پژوهشی، آثار کودک و نوجوان، ترجمه و نیز سایر قالب‌های خواهد بود.

وی گفت: این جایزه که با هدف ترویج فرهنگ مقاومت و زنده‌نگه‌داشتن یاد و نام شهدای مدافع حرم برگزار می‌شود، در دوره‌های گذشته نیز مورد استقبال اهالی فرهنگ و ادبیات قرار گرفته و آثاری برجسته معرفی شده است.

وی یادآور شد: این دوسالانه با موضوعات تاثیرگذاری و تأثیرپذیری امنیت ملی جمهوری اسلامی از تحولات منطقه‌ای جبهه مقاومت، چرایی حمایت جمهوری اسلامی از جبهه مقاومت، ابعاد حمایت‌های جمهوری اسلامی از جبهه مقاومت، رابطه ادبیات دفاع مقدس و ادبیات جبهه مقاومت و تأثیرپذیری از این دو حوزه، چرایی ضرورت پرداختن به موضوع مدافعان حرم و جبهه مقاومت در ادبیات و همچنین بررسی دیدگاه‌های مقام معظم رهبری درباره مدافعان حرم و جبهه مقاومت خواهد بود.

انتهای پیام