صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۴۶۴
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱
طی ایام دهه کرامت؛

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه از برگزاری طرح «مسجد محله کرامت» در ایام دهه کرامت در استان خبر داد و گفت: اجرای این طرح شامل برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) در مساجد استان است.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌الله سروری، سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه با اشاره به همکاری گسترده اعضای کانون‌های مساجد در برگزاری جشن‌های دهه کرامت به ویژه در استان کرمانشاه، اظهار کرد: طی این ایام برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری با محوریت کانون‌های مساجد برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه اجرای جشن‌های دهه کرامت مردم‌محور است، افزود: از ویژه برنامه‌های ایام دهه کرامت در استان کرمانشاه اجرای طرح «مسجد محله کرامت» است و شامل برگزاری جشن ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) در مساجد استان است.

حجت‌الاسلام سروری با تأکید بر بهره‌گیری از ظرفیت عظیم گروه‌های هنری مساجد در اجرای ویژه برنامه‌های این ایام، گفت: برنامه‌ها و جشن‌های دهه کرامت در مساجد از ۹ اردیبهشت‌ماه آغاز می‌شود و شامل جشن‌های مردمی و جشن «مادران و دختران» خواهد بود.

سرپرست ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کرمانشاه به برگزاری جشن ولادت امام رضا(ع) نیز اشاره کرد و افزود: در ایام دهه کرامت تمام مساجد استان میزبان برپایی برنامه‌های دهه کرامت با محوریت مساجد و میزبانی مردم هستند.

وی در پایان به برپایی مسابقات کتابخوانی با محوریت طرح «شنبه‌های کتاب» اشاره و اظهار کرد: برگزاری مسابقات فرهنگی در ایام دهه کرامت به ویژه مسابقات کتابخوانی با محور کتاب «مهارت‌های زندگی در سیره رضوی» است و ویژه اعضای کانون‌های مسجدی خواهد بود.

انتهای پیام